nu stiu dak am postat unde trebui k sunt nou pe acest forum dar va dau o veste k este adevarat k nagra 3 a fost spart cu adevarat si k cartela centaurus functioneaza bine pe digi tv si decodeaza perfect toate canalele,iar asta o stiu de la un prieten din germania care are un reciver cu cartela centaurus in el.eu personal nu am crezut dar mi-a aratat cartela prin camera cum arata iar apoi a indreptat camera spre reciver a bagat cartela in el si functiona perfect .cartela era de culoare alba si scria centaurus pe ea.a spus k a dat pe cartela 150euro de la un turc care se ocupa cu asa ceva iar pe reciver a dat 100 euro.reciverul era o firma fantoma sau o clona ceva k nu imi era cunoscut numele la reciver.iar dupa ce a pus cartela in reciver a durat cateva secunde pana sa "luminat" dar eu tot nu am crezut iam spus k a luat teapa k acea cartela decodeaza doar in nagra 2....dar iam spus sa dea pe sport klub care stiu k acum transmite in nagra 3 ...si surpriza k la el mergea.deci ce spuneti despre asta???