Se pare ca si-a revenit receptorul mai sus amintit.
O stire care am gasit-o pe net http://www.incbiznet.com/blog-posts/...l-millenium-co
Se pare ca au luat cinci ani pentru ca au incercat sa sparga nagra3![]()
nu stiu pe nimeni sa fii facut aceasta proba , dar pe echosmart cardul de n2 albastru facea update corect daca aveai cum a spus si zmeura ersaul si becaul (RSAsiBK) care se obtin foarte greu pentru un incepator si numai la anumite tipuri de receptoare.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Se pare ca si-a revenit receptorul mai sus amintit.
O stire care am gasit-o pe net http://www.incbiznet.com/blog-posts/...l-millenium-co
Se pare ca au luat cinci ani pentru ca au incercat sa sparga nagra3![]()
azi am fost la caseria digi cu cardurile "vechi" in buzunar , sa le schimb .
am abonamentul paltit de la inceputul anului pt ca nu-mi place sa-mi pierd timpul pe la cozi. Cardurile mi-au fost schimbate in primavara cu ocazia achizitionarii celui de-al doilea receptor(humax) pe acelasi abonament.
Mi-au spus ca ale mele sunt ok, pt ca sunt rosii, degeaba le-am spus eu ca sunt cu versiune de ROM 142, raspunsul a fost ca sunt OK.Drept urmare, scutit de a astepta completarea a cine stie ce formulare am plecat fericit.
Salut
Am fost si eu sa schimb o cartela la un prieten care e plecat,raspunsul a fost ca din pacate momentan nu avem cartela si mai reveniti saptamana viitoare si ca este timp sa le schimb ca o sa mai dureze ca au schimbat doar o treime din carduri.
Se pare ca va dura mult mai mult de cat au preconizat ei schimbatul cardurilor.
DM 500S,HSS 7160
eu am fost sunat de la rds ca trebuie sa schimb cartela veche cu una noua, cartelele vechi vor functiona pana la 31 ian 2010, nu se schimba cele luate anul acesta si cele de la digi cablu(dvb-c).
SARBATORI FERICITE !
LA MULTI ANI 2010 !
Ei au spus ca vor functiona pana la 31 ianuarie???
Eu am receptor dublu si nu am schimbat inca niciuna si il am de mai bine de doi ani. Ce sa cred acu ca ne taie pur si simplu si apoi umblam ca nebunii dupa cartele care de fapt nu le au?
Sunt inca multe zvonuri,dar nimic oficial sau cedibil.Cei de la casierii furnizeaza informatii care difera de la o casierie la alta.
Vom vedea.
:
Cel putzin cardurile se pot citi,cu Phoenix shi ceva progame-2 la numar.
Restul este accesabil cu alte utilitare.
Daca sint doleantze,da-tzi un semn.
Numai Bine Tuturor
PapaDan
Am mai citit si eu pe alte saituri,caci Digi vor trece in N 3 undeva prin 31martie anul curent. Oare e vre-un zvon sau intradevar pe atuncea este planificata trecerea platformei Digi la noua codificare ?![]()
Dentistul
Pana acum au fot doar zvonuri. Probabil si cel cu data de 31 ianuarie tot zvon este.
.
ce sa mai cred, am abonament de 2 ani ,acum 2 zile l-am platit pe inca 1 an, am de la inceput aceleasi cartele in rec, (cele albastre),si nu mi le-a schimbat nimeni, nici acum cind am platit nu mi-a zis nimeni nimic ,iar cind i-am intrebat daca mi le schimba ,s-au mirat si m-au intrebat , ca ce nu imi merge?le-am raspuns ca merge ,si au zis ca e in regula, sa le pastrez pe astea
Esti cam singurul.
Eu zilelea astea am schimbat la doi prieteni venite prin posta in plic,nu vad de ce s-ar complica cu abonatii care isi prind urechile sa schimbe carduri si sa le trimita plicuri in care scrie ca ".... in curand vechile cartele nu vor mai functiona".Daca voi ziceti ca le fac doar glume abonatilor bine,dar hai sa fim realisti.Momentan daca ma apuc sa caut un card albastru cred ca trebuie sa umblu pe la 10 cunoscuti ca sa dau de unul.
Despre 31 ianuarie nu am citit nicaieri,momentan ramane varianta data de "bombardier",adica 31 martie.Nu stiu anul.
De la casierii se aud tot felul de balarii,am impresia ca de fapt habar nu au,ca si despre cartelele astea.Cred ca si daca ii intrebati de Boomerang habar nu au de el si de fapt asa a fost intotdeauna.
:
A fost astazi un vecin sa schimbe cardul la o casierie dar nu a reusit,i s-a spus de la casierie ca ei nu mai schimba carduri si ca il va primi prin posta,se pare ca grabesc schimbarea,prin posta fiind mai usor.
DM 500S,HSS 7160
Eu azi am ramas uimit.
Eram la un vecin , bate cineva la usa si intra, da buna ziua si incepe:
-- Donnu Cutarica ?
Vecinu zice : DA.
-- Am un plic de la RCS pe care trebuie sa vil predau.
Vecinu semneaza pentru plic ,dupa care curierul pleaca.
Desfacem plicu si ce gasim in el ? - Un card albastru / galben.
Azi in ulita la mine asa au primit cartela 5 vecini.
Eu zic ca daca deja cardurile sosesc prin curier se apropie cu pasi repezi bezna pentru cei care au recivere pe chei.
1.40 prim fokus.68 E - 30 W, ss2 + 90 digi + DM500s