Results 1 to 15 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default nagra3 pe ROM142

azi am fost la caseria digi cu cardurile "vechi" in buzunar , sa le schimb .
    am abonamentul paltit de la inceputul anului pt ca nu-mi place sa-mi pierd timpul pe la cozi. Cardurile mi-au fost schimbate in primavara cu ocazia achizitionarii celui de-al doilea receptor(humax) pe acelasi abonament.
    Mi-au spus ca ale mele sunt ok, pt ca sunt rosii, degeaba le-am spus eu ca sunt cu versiune de ROM 142, raspunsul a fost ca sunt OK.Drept urmare, scutit de a astepta completarea a cine stie ce formulare am plecat fericit.

Standard RSP member paduraru's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut
    Am fost si eu sa schimb o cartela la un prieten care e plecat,raspunsul a fost ca din pacate momentan nu avem cartela si mai reveniti saptamana viitoare si ca este timp sa le schimb ca o sa mai dureze ca au schimbat doar o treime din carduri.
    Se pare ca va dura mult mai mult de cat au preconizat ei schimbatul cardurilor.
    DM 500S,HSS 7160

Standard RSP member radumx's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu am fost sunat de la rds ca trebuie sa schimb cartela veche cu una noua , cartelele vechi vor functiona pana la 31 ian 2010, nu se schimba cele luate anul acesta si cele de la digi cablu(dvb-c).

SARBATORI FERICITE !
    LA MULTI ANI 2010 !