Results 1 to 15 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Bine spus1 orcum si ca trece la noul sistem si nu se va mai vedea cu key ori in share care e problema? la urma urmei piratarea e pedepsita noi doar...experimentam diverse procedee de decriptare asa ca....se va ori nu vedea ne multumim cu ceea ce se va putea decripta cu ajutorul EMU ori trecem la alte ab. orcum 10 ani de vizionare cu diverse key,emu,receivere,patchuri cred ca a multumit pe toata lumea mai putin pe pufanii veniti recent in acest hobby!

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Eu cred ca toate acestea sa fac intentzionat, tot de ai noshtri, pentru ca sa ne fie shi noua mai interesant, mai atractiv, la cei impatimitzi de aceshti satelitzi, canale, recivere, emu, Linux, servere etc. etc. Inchipuiti-va ca de 10 ani nu se mai trecea la nici un fel de sistem de criptare nou shi totzi stateau pe chei de atunci? Nu avea sa fie nici un dinamism, nimic nou in "activitatea" noastra, shi plictisitzi de situatzie ne lasam de acest hoby shi faceam politica sau ne dam pe jocuri de hazard... Asha ca viatza continua shi multzumim celor care fac sa se mai schimbe cate ceva, astfel antrenandu-ne in continuu shi pe noi in placerea diverselor descoperiri satelitare!!!???
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile

Quote Originally Posted by vladcarama View Post
    ... shi multzumim celor care fac sa se mai schimbe cate ceva ...

Nu e cazul să le mulţumeşti , ei schimbă de nevoie. Epirare contract N2 + număr mare de afacerişti (de genul celor de pe okazii).

Viaţa unui pasionat merge inainte cu bune şi rele. Durerile de cap pentru bişniţari de-abia incep.

.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

S-ar putea spiona comunicatia intre box-ul jiji si cartela Nagra3 inca neimperecheata cu receptorul, pentru aflarea BK+RSA in momentul in care are loc imperecherea? Daca da, ce scule sunt necesare pt asta? Am o cartela inca neimperecheata. Ar cam fi singura sansa de aflare a BK+RSA (cam greu daca nu imposibil de aflat din 7160NA)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ar fi prea frumos sa fie asa simplu. Daca cartela nu e imperecheata si e inca ac3 s-ar putea afla bk si rsa poate.
    DM800, IPBOX900, DM500, OPTIBOX500, antena mobila 1,1 (cred), antena fixa multifocus....

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai am cartelele vechi dar cred ca sunt AC6

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Reveniti la subiect.Fara presupuneri,stiti ceva exact sau nu?
    Logarea datelor nu ajuta.
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Viaţa unui pasionat merge inainte cu bune şi rele. Durerile de cap pentru bişniţari de-abia incep.

.
    Scuzati de offtopic
    Completez.Viata unui pasionat de DTH-uri si pachete straine care inca se mai vad utilizand diferite "metode".Nu are nimic dea face cu pasionatii receptiei satelitare.Cum poti spune ca te ocupi de receptie cand 90% din timp de ocupi de reglaje in softul receptorului?!

Dureri de cap. daraka. pt bisnitarii prosti.Am vazut deja receptoare Opticum cu HDMI care se vand pe okazii si alte asemnea locase culte ca fiind vezi-doamne receptoare HD!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pasionat nu inseamna ca nu trebuie sa te uiti la programe in share si sa receptionezi doar programe free.Nu are nici o treaba.Daca tu nu vrei sa vezi decat free e alegerea ta,nu te-a criticat nimic.
    Am mai scris pe la offtopic odata ca nu e bine sa ne legam de ce fac altii,daca are un receptor analogic e treaba lui,daca are o clona iar e treaba si alegerea lui,daca are unul HD la fel,etc.Fiecare isi vede de patratica lui si discuta mai mult sau mai putin despre ce foloseste el.
    Pasiunea nu se discuta,se executa.
    Daca in opinia ta caderea unui sistem de codare nu are treaba cu pasiunea e doar parerea ta,noi am plans si dupa multe alte pachete inca de pe vremea D2MAC,cand inca Gigi nu era nascut (ma rog,mai mult avortat) si site-ul okazii nu exista.
    :

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    .... Viata unui pasionat de DTH-uri si pachete straine care inca se mai vad utilizand diferite "metode".Nu are nimic dea face cu pasionatii receptiei satelitare.Cum poti spune ca te ocupi de receptie cand 90% din timp de ocupi de reglaje in softul receptorului?! ...
    Serios ?
    Pasiunea inseamnă doar recepţia şi mai ales recepţia in banda C ?
    Citesc chiar cu curiozitate ce se mai scrie pe la banda C , apreciez şi respect munca care o fac cei de acolo. Dar atat. Nu-mi dau cu părerea pentru că nu este cazul , nu sunt eu in măsură să fac acest lucru.

Cand stai la bloc şi nu-ţi poţi monta o antenă de minim 1.5 m , cand nu ai acces să chinui la propriu antena ... etc etc (motive sunt destule) ... nu renunţi. Te orientezi către ceva oarecum mai accesibil , banda Ku de exemplu. Doar că aici este nevoie să treci la next level. Configurarea (nu reglarea cum ai spus) a softului (foarte flexibil) din receptoarele noi. Deci cumva imbini plăcerea de a "chinui" o antenă cu evoluţia tehnică a receptoarelor. In plus de asta ,după ani şi ani de urcat pe blocuri şi invartit la şuruburi , poate unii s-au săturat de munca fizică şi preferă acum să-şi bată capul cu softul receptoarelor.

In concluzie , nu pot fi de acord cu ce ai spus deoarece eşti subiectiv. Nu toţi pot fi pasionaţi de acelaşi lucru , de aceeaşi bandă de recepţie , de acelaşi receptor ... Există şi este nevoie de diversitate .
    "Viaţa unui pasionat merge inainte cu bune şi rele" , indiferent care este pasiunea : configurarea , recepţia etc etc .

C-am mult offtopic , dar trebuia lămurit şi acest aspect.

.