am trecut si de 1 noiembrie si jiji tot se vede asa o sa treca si 1 ianuarie 2010, eu zic ca o sa dureze mai mult decit se tot vorbeste.
am trecut si de 1 noiembrie si jiji tot se vede asa o sa treca si 1 ianuarie 2010, eu zic ca o sa dureze mai mult decit se tot vorbeste.
la ce te referi mai exact ca nu prea pricep?de trecut la nagra3 sa trecut,de vazut se vede etc![]()
Aici nu se vorbeste cat dureaza trecerea,doar se constata starea de fapt.Momentan e asa,cand se va trece vom afla oficial de pe site-ul lor sau de pe Digi Info.Restul e can-can.![]()
:
Man ,dar vad ca toti sante-ti pe schimbare ,arde sangele de nerabdare ,eu zic sa ne vedem de treburi ,nu este exclus sa ne-o traga ca la ,,S_y it ,sa vedem atunci ce vom face si ce o sa face-ti cand in fata ochilor vei vedea un ecran negru precum un cer inorat in miezul noptii .
Ca va dura asta este ,dar sa vb sa ne aflam in treaba si a folosii rodul muncii altora nu prea e frumos .
Eu n-am stiut ca trebuia sa se schimbe la 1 noiembrie. Vad ca-i primul tau post, asa ca-ti adresez salutari.
Bine spus1 orcum si ca trece la noul sistem si nu se va mai vedea cu key ori in share care e problema? la urma urmei piratarea e pedepsitanoi doar...experimentam diverse procedee de decriptare asa ca....se va ori nu vedea ne multumim cu ceea ce se va putea decripta cu ajutorul EMU ori trecem la alte ab. orcum 10 ani de vizionare cu diverse key,emu,receivere,patchuri cred ca a multumit pe toata lumea mai putin pe pufanii veniti recent in acest hobby!
Eu cred ca toate acestea sa fac intentzionat, tot de ai noshtri, pentru ca sa ne fie shi noua mai interesant, mai atractiv, la cei impatimitzi de aceshti satelitzi, canale, recivere, emu, Linux, servere etc. etc. Inchipuiti-va ca de 10 ani nu se mai trecea la nici un fel de sistem de criptare nou shi totzi stateau pe chei de atunci? Nu avea sa fie nici un dinamism, nimic nou in "activitatea" noastra, shi plictisitzi de situatzie ne lasam de acest hoby shi faceam politica sau ne dam pe jocuri de hazard... Asha ca viatza continua shi multzumim celor care fac sa se mai schimbe cate ceva, astfel antrenandu-ne in continuu shi pe noi in placerea diverselor descoperiri satelitare!!!???![]()
![]()
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
S-ar putea spiona comunicatia intre box-ul jiji si cartela Nagra3 inca neimperecheata cu receptorul, pentru aflarea BK+RSA in momentul in care are loc imperecherea? Daca da, ce scule sunt necesare pt asta? Am o cartela inca neimperecheata. Ar cam fi singura sansa de aflare a BK+RSA (cam greu daca nu imposibil de aflat din 7160NA)
Scuzati de offtopic
Completez.Viata unui pasionat de DTH-uri si pachete straine care inca se mai vad utilizand diferite "metode".Nu are nimic dea face cu pasionatii receptiei satelitare.Cum poti spune ca te ocupi de receptie cand 90% din timp de ocupi de reglaje in softul receptorului?!
Dureri de cap. daraka. pt bisnitarii prosti.Am vazut deja receptoare Opticum cu HDMI care se vand pe okazii si alte asemnea locase culteca fiind vezi-doamne receptoare HD!