-
Membru de onoare
Cum era?Full DGii,peste 200 programe gratis,4 HBO,DGii Sport,etc? 
Dar Full Europa de unde e?Are el toate cardurile alea sau ia de la fraieri si da la alti fraieri pe bani?Lipitorile sa stea deoparte,am mai scris pe aici cand vanzatorii intrau si intrebau daca e bomba in nu stiu ce imagine nou aparuta.Fraierii puneau imaginea pe singurul lor receptor si testau in timp ce bisnitarii stateau cu fundul pe zeci de receptoare dar nu faceau macar un test ci intrebau pe aici.
Cat timp nici macar nu ajuta sa stea pe okazii.Daca ar fi unii care macar sa stie cu ce se mananca treburile astea si cu vechime nu ziceam nimic,dar fac bisnita unii care nici macar nu stiu sa puna un newcs sau oscam pe receptor,iau cu copy-paste si pun configuratiile mecanic fara sa aiba habar de ce fac.
Acum chiar cu personajul respectiv nu are nimic nimic,dar a devenit deja nume comun.Li se spune la toti "plugari" cum e cu "xerox","adidasi",etc 
PS: Probabil nu ai fost pe aici cand duceau baietii lupte grele la shop si pe tot forumul,acuzandu-se unul pe altul de diverse.Dupa acel circ au fost interzisi pe aici,ei stateau oricum prin zona doar sa faca bani,de pus mana si ajutat pe altii nu.Clientii lor sunt trimisi tot pe aici ca sa ii ajutam noi.Ei cu banul noi cu timpul pierdut.
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:21 ----------
PPS: Ce faceti voi cu cei de pe okazii e treaba voastra,doar nu incercati sa ni bagati aici pe gat.Full DGii,ha,ha,ha.
Last edited by zmeura; 29-07-10 at 15:24.
: