Orice sistem de codare poate fi spart . Este nevoie doar de timp. Mult timp. Si desigur ... interes.
Cat despre share ...se va vedea la momentul respectiv.
Deocamdată observ că este momentul de glorie al zvonacilor şi prorocilor.
.
Exemplu de stire falsa http://www.extremetesting.tv/forums/...ad.php?t=31096 .Acolo a fost postata in decembrie anul trecut,dupa cum vedeti nu au existat cardurile acelea si nici moscuri la nici un provider cu nagra 3.Cititi ca sa stiti ce sa nu mai luati cu copy paste de pe un forum pe altul.
:
Daca nenea Cristopher T. mai era angajat la Murdocea, la sfarsitul anului 2009 se vedeau rezultatele, adica ROM 142.bin, altfel mai dureaza cine stie pana cand.
vesti proaste pt posesori recivere cu key digi tv in N3 digi tv rcs/rds va trece in n3 in data de 01.11.2009 99% informatie sigura.
lukas26 , ştii bancul ăla cu ... vine lupul ?
De ani de zile se tot trece la N3 , ba de la 1 februarie , ba de la 1 septembrie etc etc
Poate că informaţia pe care o deţii este corectă , dar această ştire cred că a ajuns sa intereseze mai mult pe bişniţarii ce prostesc lumea.
.
eu aceasta informatie no am de pe nustiu unde o am exacta daca vrei sa sti direct de la director rds/rcs jud cluj.
eu doar vam atentionat cu ce cunoc si stiu sa va pregatiti cu noile carduri in Shering
si noi acum trebuie sa te atentionam pentru limba romana si implicit sa te credem, bine?
vine n6 + 10-20 de postu uHD la rcs
p.s. uHD = ultra HD!!!
When war is in your blood . . .
)
da, tare!!!
![]()
When war is in your blood . . .
Tot nu inteleg de ce atata agitatie.....se trece la o noua varianta de criptare si gata! cine nu e pregatit isi face ab. cine e....stie ce are de facut!
Salut Alex.Ai dreptate,doar ca era vorba si despre proroci.![]()
:
Da...zvonuri ..fapte,vom trai si vom vedea,dar de ce atata agitatie in cazu in care maine -poimaine nagravision 3 va fi singurul sistem de cripare la digi??
Mai devreme sau mai tarziu tot vor face si asta,si sigur vor fi si nemutumiti,nu zic nu-insa cred ca mare parte din noi avem si abonamente oficiale,asa ca sa nu ne camuflam prea tare,nu ne ajuta cu nimic dand cu presupusul,zvonind sau imprasitiind zvonurile date de unii -altii.
Si o cunostinta a mea care culmea e director pe la una din filialele lor le-a trimis la parinti 2 echosmarturi,acum vreo zece zile.Acum ce sa credem?
Alba-neagra ,la noroco merge o zi ,doua,o luna -1 an,nu stim,si nici el.
Credeti ca cineva doar pentru ca edte director la ei stie tot ce va urma?
Cam asta am avut de zis![]()
1. Interesant postul dar nu si adevarat. Dupa lege trebuie sa anunta cu 6 luni inainte de a trece pe noul sistem (in cazul nostru N3).
2. Sunt mult prea multi utilizatori care au N2 si mai ales ca sunt raspanditi in 6 tari oficiale (unde sa raspandit digi tv), nu vad cum se va rausi sa le schimbe asa de repede.
3. Pana si ultimul abonat nu trece pe N3 nu au voie sa renunte la N2.
Cu stima