nickname are dreptate keyle de n3 se schimba asa cum zicea nickname si nu va asteptati la ce nu se poate si nici nu este.Mai bine uitati-va la ce este si pana mai este.![]()
Soarece cred k esti venit de pe alta planeta) Keyle nagra 3 pt jiji vrei?
) Nu exista asa ceva
, keyle alea daca ti le da kreva desi e putin probabil se schimba o data la minut sau chiar de mai multe ori
din cate stiu eu
Dar cine stie poate vorbesc eu prostii
) rog sa ma contrazica cineva daca gresesc
![]()
Cu stima !
nickname are dreptate keyle de n3 se schimba asa cum zicea nickname si nu va asteptati la ce nu se poate si nici nu este.Mai bine uitati-va la ce este si pana mai este.![]()
Bucurativa de ce a mai ramas si mai nou orientativa si voi spre un abonament nu mai asteptati POMENI sau linii in share MOCA.
ce a mai ramas?
la mine e bezna totala
A mai ramas abonamentul.
Mai este ceva in N2..sau au trecut toate in N3?
Astazi ora 10.30 dupa o scanare a frecventelor lui GIKA mai sunt urmatoarele care mai merg vizionate (POMANA). ( Scanarea sa realizat pe un receptor OPTIBOX PRIMA FTA PVR READY).
MTV Czechia, TVR Cultural, Fashion TV, Paprika, Euforia TV, Hallmark CE, Carton Net. RO, Romantica RO, VH1, TVR 2, Music Chanel RO *free*, PV TV *free*, HBO Comedy RO, National Geografic CE, Bomerang, Mezzo, GSP TV, Viasat History RO, Private Spice, Discovery World RO, Discovery Science RO, Discovery Travel si Living RO, Discovery Chanel CE, Cinemax RO, Antena 1, TVS Oradea, VTV, CNN, Music Mix, Nova Cinema, Eurosport 1 RO, OTV *free*, Digi Sport Plus RO, B1 TV, Prima TV, Nova CZ, Prima CZ, CT4 Sport, CT 24, CT 2, CT 1, STV 2, STV 1, Sport 1 SK CZ, ProTV International, Viasat Explorer RO, DDTV *free*, U TV *free*, AXN RO, Pro TV, National Geografic RO, Nova Sport, Analog TV, DM Sat, RTS 1, Spektrum, HBO Hungaria, HBO 2, Disney Chanel CE, Nova TV, Speranta TV *free*, HBO CE, TA 3, JOJ, Markiza, Bebe TV, Music Box, Film + CE, Kanal D, National Geografic CE, Eurosport 2 RO, Travel RO, Procinema, Digi Sport RO.
PS: Rog a fi corectat in cazul in care a scapat ceva.
"ASTEPT CU NERABDARE INTUNERICUL"
Tot ce ai postat sunt programe codate N2?, pai pomana.....ma apuc sa vad pe okazii receptoare...![]()
Da asta am mai gasit eu astazi din curiozitate.
N3 -Pro Cinema. Kanal D, Protv international , National Geografic![]()
Eurosport 2 RO e in N3 de nici eu nu mai tin minte cat timp) S-a codat inainte de HBO si Cinestar , Comedystar si Actionstar
)
bine k ramanem cu Private spice
)
Ps : kanal d se poate viziona si fta pe thor / intelsat 1002
Last edited by zildan; 16-07-10 at 01:02.
N-as fi asa sigur ca e in nagra 3, cel putin in momentul asta cand scriu se deschide... o fi atunci FTA?
Am verificat acum si protv international merge la mine, in schimb pe langa celelalte 3 programe ale tale, nu mai merg Credo si TVS Oradea!
Last edited by Florynsv; 15-07-10 at 22:14.
Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, Octagon SF8008, 90E-30W!
Chiar ESTE FTA.....!
Alea au fost la ora aia pe alea leam scris in postul de mai sus. Dupa cum am mentionat mai sus scanarea sa facut pe un receptor OPTIBOX PRIMA FTA PVR READY. La canalele codate iti arata un semn (dolar) cum ca este codat (este cu plata) nu spune ca este la liber in mometul respectiv sau este codat eu nu am de unde sa stiu daca Eurosport 2 la ora aia era in N3 sau N2 sau la liber, a deschis si asta a fost.
Si dupa cum am mai scris " rog a fi corectat daca am gresit sau mia scapat ceva".
CU STIMA SI RESPECT@ALIOSATVD.
si inca ceva; Kanal D este la liber pe acest satelit dar nu in frecventele utilizate de GIKA; ete aici este la liber (11747 / H / 28000/ fec 5\6)
Last edited by zildan; 16-07-10 at 01:03. Reason: abuz de formatare text