sa treaca naibii la N3 odata pt totdeauna!
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Pe cardul asta de N3 nici nu am observat daca sa schimbat sau nu keya, asa ca abonativa si nici nu o sa va doara capu.....poate doar asa un pic atunci cand isi face de cap receptorul!
La N3 nu se schimba cheile,nu au de ce.Daca nu le stie nimeni pe cele actuale ......
:
Au de ce sa schimbe, te obliga sa faci au permanent la card.
Last edited by Snow; 15-06-10 at 01:16. Reason: r12
[DIGI-S/C Extra Complet][0.8m Fe, LNB 0.2dB 1W+19.2E, DM500S][0.9m Al, LNB 0.2dB Quad 1W, HSS-1160NA] [1.5m Al Motorized (15W-53E), LNB 0.2dB, Sunray4 SR4 TripleTuner] [Humax DIGI+C]
Va agitati toti ca niste sticle de Pepsi intr-un camion pe un drum de tara. Si ce daca schimba?! Nu trebuie sa plateasca omul pt un serviciu pe care-l foloseste pt confortul propriu? He he... xxxxxxx
Hai cu n3, 4, 5 si la mai mare,xxxxxxxxxxxx
Last edited by Snow; 15-06-10 at 01:28. Reason: r6
Acum nici sa ne bucuram ca se duce naibii N2,ca doar toti am gustat din fructul oprit.Asta e situatia si doar o constatam,nu va trageti suturi in fund unul altuia pentru ceva ce oricum nu este (era) al vostru.
Pe la straini nu prea am vazut chestii dinastea,dar noi tot ca romanii.Am impresia ca va luati cam mult dupa cei care au intradevar interese,ca altfel nu vad de ce atata stres.![]()
:
N3 si M2 Hu, 4StoryTV, Hir Tv, ATV Hu....
..realitatea, antena 3, starurile....
....urmeaza altele ?!!!
Sa zis fratilor cu gigel.....![]()
Dentistul
Da ce treabă are gigel ? Treaba lui , e un act de normalitate pana la urmă (dacă gandeşti la rece)
S-a zis cu bişniţarii şi cu receptoarele cu key. Acum să vezi ce măcel işi iau unii ţepari ...
.
Deci au mai picat astea:
-Disney
-Duna
-Favorit
-Hallmark
-M1
-Minimax Hu
-National Tv
-Reality Tv
-Sport1 Ro
Pe langa cele de mai sus.
:
Incet , incet scapam de N2....si asa o sa ne apucam de treaba...
Digi TV Romania in N3
Antena 3
Realitatea Tv
N24 Plus
National TV
Action Star
Comedy Star
Cine Star
Hallmark
Discovery Ro
Nat Geo Wild RO
Animal Planet
Eurosport 2
Sport 1RO
Disney Channel
Favorit TV
Etno
Digi Film1
Digi Film2
M1 HU
M2 HU
TV2
RTL Klub
Duna TV
4! Story TV
Viasat 3
Hir TV
ATV
Zone Reality
Minimax/Animax
Digi Hungary in N3
Cool TV
TV6
Film+ hu
Sport 1 hu
Sport 2 hu
Sport Klub hu
Digi Sport Hu
H!T Music
Romantica HU
Digi Adria in N3
Televizija S
RTS 2
B92
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal!