Page 24 of 40 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast
Results 346 to 360 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

Standard RSP member bobo74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Talking

Cu siguranta pe 15 iunie adio N2.Piratarea sistemului N2 deja a atins cote alarmante.Daca dai un search pe Google gasesti o gramada de vanzatori de STB-uri care pe langa chinezariile lor de doi lei ofera si pachetul gigi gratuit...!
    Estimez ca trecerea la N3 v-a aduce o crestere de 1-2 procente operatorului RCS asta pentru ca ...odata ce te-ai obisnuit sa ai...iti v-a veni foarte greu sa te desparti...!!!
    Si in felul asta pot sa-i rad acum si eu vecinului meu in nas ... ca de acum inainte se poate uita moca doar la OTV.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Problema este lipsa de echipamente, nu trecerea la N3!

Standard RSP member silvica's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    HIT MUSIC exclusiv in nagra 3
    Este doar in n3 de acum 1 luna
    PS: cine pariaza pe N2? nu vor pica cine stie ce in acesta luna in programele dedicate romanilor
    Last edited by silvica; 09-06-10 at 13:45.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

iti dai seama ca la cat ma uit eu pe digi sti a masa ca e de o luna,insa aseara ma freca discovery ca nu deschide si la o frecare de canale am vazut ca e n3

in rest acest provider nu reprezinta interes asa de mare ptr mine insa e adevarat ca da ca stiu ca nu merge sant agitat
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member silvica's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Prezinta interes pentru pasionatii de sport,din pacate am inteles ca lipsa telesport din grila lor le aduce un mare minus.
    Fiecare va alege functie de interese la grila de programe si pret nu pentru ca X provider e no.1 sau 3

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Cool Ce bine imi pare k ati luat tzeapa :)) !

Deci am eu informatii sigure de la un tip care lucreaza cu firme de satelit din foarte multe tari si mi-a zis k baietii sunt foarte pregatiti sa sparga si nagra asta (3 cum ii ziceti voi , de fapt el e 4 )) si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca se vor sparge foarte repede cand vor intra ele sa functioneze . Si apropos pana la anu' sigur nu vor trece posturile din baza in NAGRA 3-4 )
    La revedere !

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dar titlu ala de fapt la cine se refera?????????????

m am abtinut de mult ori atat aici cat si in alte parti,nici eu nu sant convis dar totusi hai sa asteptam data de 15 si pe urma dam cu oua in ei,da?????????

cat despre ce a ce susti tu cu n3 deocamdata ma indoiesc profund
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

johndoe Intreabal pe tipul ala de il sti tu :
    1. Ce caid au cartele N4!?
    2. Ce ROM folosesc !?
    3. Merg in sharing !?
    4. Decand e Digi tv e buricu' pamantului si spargerea nagra e conditionata de trecerea mega-extra-giga operatorului in noul sistem !?
    5. A auzit (ca tot il lauzi ca lucreaza cu firme de satelit din foarte multe tari ) Dgital+ : TvCabo Premier...etc care sant adevarate DTH si ai ce vedea la ele nu le-au spart ca tot sant nagra n3 n4 nn...
    6. Vise taica vise....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Tot tzeapa este !

Asta nu mai stiu ! Stiu asa eu : Fratele meu si-a achizitionat de la un tip de pe nu stiu ce site un receiver Ferguson FT 8100 HD (receptor nou nout) si vorbind ei 2 despre cum si cand soseste receiverul l-a rugat frate miu pe tip sa-i seteze si lui receiverul pt Sharing (el fiind setat cu key nagra) si tipu i-a zis k nu poate deoarece internetul fratelui meu este cu ip dinamic si ii mai tre si un router k are net de "super viteza de la zapp" . In fine k sa scurtez ......... asta ii zise k el a mai vandut receptoare d'astea la multi oameni si el cumpara aceste receptoare din afara si cumpara in cantitati mari de la multe firme "Echosmarturi , Globo , Kaon si multe altele si unu de la nu stiu ce firma (adica stiu da nu-i fac reclama) i-ar fii zis cum si ce cu Nagra3-4 kre tot ne plangem noi k ne codeaza "

Mai multe nu stiu ca sunt novice in chestiile astea deci ma puteti baga la categoria pufani ) .

Si pana la urma sa stiti k ma bucura faptul k se codeaza !!!
    Va multumesc

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nagra se va sparge iara cind va dori kudelski....intotdeauna informatiile vin de la ei din interior.....cit despre megaoperator..sa treaca naibii odat ca ma doare capu de cind tot trec.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

johndoe nu mai crede in povesti.Daca cel cu care zici ca vorbesti are raspunsuri la intrebarile lui startrek1 e tare,dar iti zic de pe acum ca habar nu are.
    Pe 15 nu trec TOATE programele in N3,ci doar 2-3 pentru inceput.Cred ca ati vazut deja reteta dupa care s-a mers la unguri,cate 2-3 programe scoase la 2 zile.E posibil ca daca intampina "greutati" sa scada ritmul si sa dureze mai mult,dar eu nu am auzit pana acum pe nimeni cu abonament oficial sa se planga de Discovery.Asa ca sunt doua variante: ori poporul manelist nu se uita la asa ceva ori deja sunt mult prea putini cu card N2.
    DiscoveryRo are inca prezenta codarea N2,doar ca nu deschide din N2.De ce?Probabil nici ei nu stiu,o fi femeia de servici in concediu si ceilalti habar nu au de ce e pe acolo,stau si ei pe net sa laude digi,nu sa faca treaba.
    :

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Intrebare

Stie cineva, daca odata si odata renunta Digi la N2 va renunta odata si la metoda de imperechere cu conservele lor? Nu de alta dar conserva pe care am de la ei (parca hyundai) si in standby este ca un resou si eu as fi dispus sa cumpar un STB mai ca lumea numai sa mearga cu cardul lor. In plus nu prea sunt multumit nici cu software-ul, structura meniului, posibilitatea organizarii favoritilor, etc.

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

La trecerea la N3 se schimbă doar cartela , nu şi receptorul.
    Din păcate , NU se va schimba sitemul de imperechere receptor-cartelă

.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca lanseaza HD-l oricum trebuie sa schimbe si aparatul, dar o sa schimbe probabil cu unul de-al lor. Dar cine stie, poate ca pana atunci o sa renunte si la perechere si pot sa iau unul mai normal (Echosmart 7109 HD de ex)

Standard RSP member bobo74's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by johndoe View Post
    Deci am eu informatii sigure de la un tip care lucreaza cu firme de satelit din foarte multe tari si mi-a zis k baietii sunt foarte pregatiti sa sparga si nagra asta (3 cum ii ziceti voi , de fapt el e 4 )) si mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca se vor sparge foarte repede cand vor intra ele sa functioneze . Si apropos pana la anu' sigur nu vor trece posturile din baza in NAGRA 3-4 )
    La revedere !
    Pana acum nu s-a inventat Nagra 4 http://en.kingofsat.net/pack-digitv.php
    Exista Nagra 3 cu ROM143(card rosu-alb albastru caid 1802) si ROM180 (card galben caid 1880)

Page 24 of 40 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast