Asa zice Spartacus pe forumul prieten cu Digi si pe el il cred.Naspa moment.
Asa zice Spartacus pe forumul prieten cu Digi si pe el il cred.Naspa moment.
:
De`acord . Dar nu a zis cand este termenul limita. Doar ca s-a dat startul.
Inceputul sfarsitului pentru unii ...
.
...si credeti ca nagra 3 nu este deja spart?
doar ca nu este public...
RAPIDIST PUR SINGE
Päi daca nu e public nu este spart sau
Dezvoltä subiectul
Problema este ca aceasta trecere va pune la inceput piedici chiar si celor care spera ca in share va fi lumina, nu degeaba au introdus CAID 1880.
Last edited by dMd; 08-09-09 at 10:45.
Nu are nimeni nici o informatie legata de cardurile cu CAID 1880?Au aparut pe piata?Se dau deja abonatilor?
Cu spargerea e mai greu,pana nu vor fi informatii concrete e ca si cu AC8-ul care era doar in zvonurile de pe net.Despre spargerea nagra 3 s-a discutat din prima zi si toata lumea spune acelasi lucru,ca e tinut la secret.Eu zic ca inca e sigur si spargerea lui are tot atatea sanse cate au si celelalte sisteme de codare.
Daca mai prindem sarbatorile cu lumina e bine,dar anul viitor il incepem sigur in bezna.Se duce si asta,ramane sharing sper cu tot cu 1880 lor.
:
[QUOTE=dMd]
Aseara la schimbarea cheilor, la mine a decodat in N3 fara probleme de la un peer.
Last edited by iosif; 08-09-09 at 17:24.
DM 920 UHD, Emme Esse 1,25, TBS 5520, 5590, 5927.
Carduri cu N3 sint de mult date in exploatare problema era cum sa le schimbe pe ce vechi dar se pare ca s au hotarit cum prin posta.Cred ca myster K i au pus pe schimbat ca doar le expira contractul.DUPA NOAPTE VINE ZIUA SI TOT ASA MAI DEPARTE ca doar afacerea trebuie intretinuta![]()
IPBOX 91HD antena 1.8 petale MST LNB INVERTO 0.3DB FLANSA.Digitv dublu antena 0.9 LNB INVERTO 0.0DB TWIN
Stimati domni !!! D-ra discuta-ti pe forum,despre Nagra 3 ! Eu personal,inca din luna martie pe un site russesc am citit,caci deja e spart-a si accasta codificare, numai caci hakerii asteapt-a ca sa treaca mai multe platforme pe N 3 si desigur vor da softurile publice pe site-urile lor. Cear russi si au un site cu asemenea denumire, numai caci trebue sa Te inregistrezi la dansii si desigur sa sti si denumirile in l.rusa ce inseamna. Cu multa stima si respect !!!
Nu au scris numai rusii,s-a scris peste tot.Si la noi la offtopic s-a mai discutat,dar atat,practic spargerea exista dar lipseste cu desavarsire.
In rest de trecut la nagra 3 am ramas doar noi si sud americanii,nu vad de ce ne asteapta ca doar nu suntem asa valorosi,nu poti sa te compari cu D+,Premiere-Sky ,Polsat sau Cabo.Pana mai ieri in grila megaoperatorului nostru era doar liga lui mitica,in rest programe care se gasesc pe toate gardurile,HD nu.Nu mai zic de puterea financiara a celor din tarile respective care isi permit un card cu 100 Euro cat costa la inceput "fructul oprit".Daca voi credeti ca atunci cand se sparge ceva prima grija a hackerilor e sa puna chei pe net e treaba voastra,eu zic sa adunati banii pentru un card despre care nimeni nu va sti cat va merge,iar chei mai incolo cand se plictisesc,poate la 1 an dupa.Asta daca se va sparge vreodata.
Carduri fenomen nu au aparut si in sharing nu a aparut nimic deosebit,deci parerea mea e ca nagra 3 e inca safe si noi putem sa citim aberatiile unora de pe alte forumuri si sa ne facem sperante dar cu atat ramanem.
:
spaniolii au facut cele mai multe teste, dupa aceea nemtii, rezolvarea vine de acolo.
cu sharing-ul nu vor fi probleme atata timp cat interogarea cartelei se face la 10 sec, chiar daca se micsoreaza timpul(si s-a incercat asa ceva pe la 7 sec) isi fac probleme singuri pt ca transferul de date creste si, din testele efectuate apareau probleme de la atatea interogari.
oricum, sper din toate astea sa dispara toti profitorii care au fraierit o gramada de oameni fara scrupule.
bine spus mai scapa si ei de niste receivere care fac minuni pina la prima schimbare de key
Last edited by val; 08-09-09 at 17:00. Reason: Regula nr 12: Nu se admite [quote] (citat) pentru posturi consecutive!
IPBOX 91HD antena 1.8 petale MST LNB INVERTO 0.3DB FLANSA.Digitv dublu antena 0.9 LNB INVERTO 0.0DB TWIN
am si eu ceva de spus. parerea mea este ca nici anul asta nu se va trece la N3.pt ca sa mai spus,pina ultimul abonat nu va primi cartela N3,nu se va schimba sistemul de codare.acum vom vedea.sa dus 1-11-2009,suntem in 7-11-2009.eu chiar am vorbit cu cineva care lucreaza la ei,nici macar nu stia ce este N2 si N3.bine,lucreaza ca agent.
delta si zmeura
bine,bine recunosc "am sarit calu" ....aveti dreptate baieti