Page 2 of 40 FirstFirst 12345612 ... LastLast
Results 16 to 30 of 591

Thread: S-a trecut la nagra 3

dMd
    Guest

Default Re: Se trece la nagra 3

Momentan merge in share N3, dar primesti CAID 1802. Daca intri la streaminfo vei vedea ca gigi merge pe CAID 1801; 1802 si 1880. Pe acesta din urma sper sa nu-l implementeze ( acum cand se zvoneste ca trebuie sa reinoiasca contractul cu K----ski ). In caz ca vor alege trecerea la cel din urma CAID, atunci intunericul este posibil sa-i cuprinda pt o perioada buna pe toti cei fara card. Partea buna este ca pana in momentul actual, abonatilor li s-au distribuit numai carduri N3 ROM 142 si sper ca "megaoperatorul" sa nu se gandeasca prea curand si la schimbarea schimbarii, adica noile cartele care vor sosi odata cu factura sa fie ROM 190... desi orice este posibil.

Standard RSP member paulino's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Iata ce am gasit pe un forum pentru schimb de carduri...
    HRT and soon Digi mosc N3
    drazen1983
    sa il credem?
    RAPIDIST PUR SINGE

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Depinde ce inţelege el prin "soon" (in curand , pentru cei care nu ştiu deloc engleză).

Nu cred că va fi nici un mosc N3 anul ăsta , aşa că ce zice drazen1983 pare mai degrabă o promisiune electorală , care oricum nu va fi onorată degrabă.

.

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am vorbit si cu cunostinte din serb ia, si nu numai si inca nimeni nu a avut in mana asa ceva, doar zvonuri.
    Last edited by sorin8m; 09-09-09 at 12:45.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu v-am spus ca e un fel de AC8.Zvonuri inventate care se propaga apoi pe forumuri fiind luate cu copy-paste.Dupa ce se va trece la nagra 3 ne vom confrunta din plin cu astfel de zvonuri,astfel incat atunci cand va veni momentul (daca va veni) va fi greu sa distingi adevarul de zvonuri.Ba vor fi multi gata sa-ti sara in cap cand le vei spune ca nu se va face lumina curand,spunand ca a citit el pe un alt forum sau a auzit de la nu stiu cine,dar de vazut niciodata.Nici acum nu credeam in trecerea la nagra 3 daca sursa era oricare alta si asta doar din cauza zvonerilor de profesie.
    Asa e cu trecerea la nagra 3 prevazuta de unii inca de acum 2 ani,de altii de acum 1 an si care se lauda ca au avut dreptate,uitand de termenele despre care vobeau.La ei "in curad" inseamna 1 an,2,3 cu toate ca in previziuni era vorba de luni.Ca se va trece la nagra 3 stia si fiul meu de 10 ani,cand normal ca nu a stiut ca nu e Mama Omida.
    Acum mai trebuie sa prevesteasca si spargerea nagra 3 "in curand" (1 an,2 3,4,10,nu conteaza) ca apoi sa vina sa spuna "v-am spus eu?".
    Sa speram ca nu isi vor face numele de rusine si vor taragana trecerea cat mai mult.
    :

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Greu de crezut ca respectabilii de la DTH-ul mai sus amintit ar avea vreo contibutie directa in afacerea "zvonacul si raspandacul"; cert este ca la fiecare intarziere de aparitie a noilor key aparea (cel putin) un post pe diferite upload-uri in care se anunta celebrul AC8. Sa nu mai spunem despre cele care care anuntau noua cheie...cand de fapt in arhiva nu gaseai decat un link.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member mesteru's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

daca se adopta caid 1880 ar putea fi probleme si la sharing.........[IMG][/IMG]

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Sa vedem cine e primul care primeste plicul.

O pierdere imensa pentru hobistii sharingului!?
    ...si o pierdere si mai mare pentru key-isti!

http://www.diesl.com/blog/?m=20090803

SUGESTIV, NU?

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Da sa treaca odata in N3. Au innebunit forumurile romanesti importante din domeniu. Asa se mai cerne si acest forum si alte similare de oportunisti. Vreti sa facem un exercitiu de imagine ? :
    Sa zicem ca nu mai merge GIGI nici in sharing ( cu toate ca cei care stiu CAID 1880 + MPCS + MGCAMD s-au facut progrese, prietenii stiu ce spun ) nici pe key: credeti ca adevaratii hobysti ( si-mi permit sa spun ca acesta trebuie sa ramina un hobby ) nu vor intra sa discute alte lucruri ce ramin in acest domeniu ? Sau se teme cineva ca va scadea traficul pe anumite domenii ? E posibil, dar eu zic ca pentru frumusetea pasiunii e un rau spre bine. Digi e clar un serviciu pentru mase. Si haideti domnilor sa nu mai facem o tragedie din asta, dar eu spun ca draqu nu e nici o data asa de negru, veti vedea. Oricum visul cel mai negru al lui Kude*sky&co( aici ii includ pe toti cei care "vand" sisteme de protectie) este acest CS. Se invirt prea multi bani in domeniu ca sa nu apara ceva. Numai sa iasa banu de undeva...
    Hai sa nu fim tristi si sa vedem si partea plina a paharului, prieteni !
    Libertatea vine din...cer !

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Cred ca stiu despre cine este vorba! http://www.realitatea.net/sfantul-de...ri_531007.html
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member Bamboo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Sa vedem cine e primul care primeste plicul.

O pierdere imensa pentru hobistii sharingului!?
    ...si o pierdere si mai mare pentru key-isti!

http://www.diesl.com/blog/?m=20090803

SUGESTIV, NU?
    Einsteine, postul tau e de milioane!

Cel putin personajele din imagine au un abonament. Nu stiu daca il si platesc. Spre deosebire de unii disperatii care urla pe forummuri dupa ultima cheie.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu stiu ca Digi a trecut "la nagra 3 only" http://translate.google.ro/translate...history_state0=# inca din ianuarie 2009,dar nu ma bag mai departe ca nu am de unde sa stiu.

PS: Ce era de spus s-a spus deja http://sateliti.info/showpost.php?p=62288&postcount=233 .
    Last edited by zmeura; 11-09-09 at 01:22.
    :

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Default Re: Se trece la nagra 3 si 4

Stimate abonat,

Intrucat suntem permanent preocupaþi de optimizarea calitãþii serviciilor de care beneficiaþi, vã trimitem, ataºat acestei scrisori, noua cartelã Digi TV Satelit.

Vã rugãm sã inlocuiþi cartela de acces condiþionat pe care o utilizaþi in prezent, cu noua cartelã.
    Tot ceea ce trebuie sã faceþi pentru a finaliza cu succes procesul de inlocuire, este sã scoateþi vechea cartelã de acces condiþionat din decodorul Digi TV (set-top-box) ºi sã introduceþi in locul acesteia noua cartelã, ataºatã acestei scrisori (conform imaginii alãturate).

Pentru a activa noua cartelã vã rugãm sã sunaþi la numãrul 031 400 4000, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Din momentul activãrii cartelei veþi beneficia de cel mai complet pachet de programe din oferta Digi TV Satelit – Extra Complet + Max Pack – fãrã sã plãtiþi suplimentar nicio altã taxã. Acest pachet conþine minim 80 de programe TV ºi va fi disponibil promoþional timp de 30 de zile.

Important! Este necesar sã inlocuiþi vechea dumneavoastrã cartelã, intrucat aceasta va deveni inactivã in perioada urmãtoare ºi nu veþi mai putea urmãri programele Digi TV Satelit.

Totodatã vã rugãm sã ne returnaþi cartela veche in plicul albastru ataºat scrisorii. Plicul este preplãtit, astfel incat nu veþi achita nimic suplimentar. Trebuie doar sã il depuneþi la cel mai apropiat Oficiu Poºtal.

Pentru ca activarea noii cartele de acces condiþionat sã poatã fi fãcutã in cele mai bune condiþii, este important sã ne returnaþi cartela cea veche in plicul ataºat, imediat dupã ce aceasta a fost inlocuitã.

Pentru informaþii suplimentare ne puteþi contacta :
    * telefonic la numãrul 031 400 4000
    * in toate punctele de prezenþã RCS & RDS.

Cu stimã,
    RCS & RDS S.A.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member eugennico's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Thumbs up Re: Se trece la nagra 3 si 4

"#Pentru a activa noua cartelã vã rugãm sã sunaþi la numãrul 031 400 4000, disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.""

Adica pe banii nostri F....i IN GURA ,poate prinzi robotul beat si o mai pui de un VIOL .........><;eu nu le dau nici o cartela ai dau foc si va dau filmul :ADIO NAGRA2 JIJI TV:

APOI fac alt ABO..........................he he he pai gsptv ....
    Last edited by eugennico; 11-09-09 at 02:05.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Se trece la nagra 3 si 4

Si totusi, Nagra3 nu mai poate fi spart? nu merge nici in share?

Page 2 of 40 FirstFirst 12345612 ... LastLast