Quote Originally Posted by snow
Quote Originally Posted by spaniolul
Quote Originally Posted by gigelsat
Exista un soft de Stream care merge cu chei si care face si autoupdate, (posibil sa-l pot gasi in arhiva mea) insa are o hiba: din cand in cand restarteaza aiurea recetorul.
Am si softul original de la focus, insa nu e bun la nimic decat doar pentru a-l face "ca nou" inainte de a-l restitui daca e luat in custodie.

Deci, daca nu aveti un eco (echolite - probabil ca o fi insemnand), NU SCHIMBATI SOFTUL la receptor!
nu am indicat acest lucru,dar; chiar daca pierzi cartela focuss,sa zicem ca ai receptorul in custodie ca mine peste 2-3 luni va trebui sa-l dai inapoi ca de... se schimba codarea in crypto,iar daca il ai cumparat e la fel tot cei de la focuss iti vor pune un patch ca sa citeasca crypto,deci; toata lumea cistiga!!dar eui tot caut in continuare acest patch pe care lam mentionat in topicul anterior.DE CE? azi e 1 februarie si mie imi functiona cartela focuss azi dimineata cind mam pus pe cautat patch-uri.Spaniolul :wink:
pentru crypto s-ar putea sa primesti un alt reciver pe nume philips.
pentru cei care sunt abonati focus si folosesc doar kaonul pentru a viziona programele acestui operator, nu le recomand sa instaleze patch pe acest reciver
numai cine nu risca nu cistiga experienta sunt total de acord cu gigelsat si snow!!! NU SCHIMBATI SOFTUL LA KAON-FOCUSS cei ce o facem avem alternative de vizionare a programelor cu cartela focuss in alt receptor compatibil,si o facem pentru inbogatirea cunostiintelor despre functionarea unui PATCH.Spaniolul :wink: