Quote Originally Posted by spaniolul
Quote Originally Posted by gigelsat
Exista un soft de Stream care merge cu chei si care face si autoupdate, (posibil sa-l pot gasi in arhiva mea) insa are o hiba: din cand in cand restarteaza aiurea recetorul.
Am si softul original de la focus, insa nu e bun la nimic decat doar pentru a-l face "ca nou" inainte de a-l restitui daca e luat in custodie.

Deci, daca nu aveti un eco (echolite - probabil ca o fi insemnand), NU SCHIMBATI SOFTUL la receptor!
nu am indicat acest lucru,dar; chiar daca pierzi cartela focuss,sa zicem ca ai receptorul in custodie ca mine peste 2-3 luni va trebui sa-l dai inapoi ca de... se schimba codarea in crypto,iar daca il ai cumparat e la fel tot cei de la focuss iti vor pune un patch ca sa citeasca crypto,deci; toata lumea cistiga!!dar eui tot caut in continuare acest patch pe care lam mentionat in topicul anterior.DE CE? azi e 1 februarie si mie imi functiona cartela focuss azi dimineata cind mam pus pe cautat patch-uri.Spaniolul :wink:
pentru crypto s-ar putea sa primesti un alt reciver pe nume philips.
pentru cei care sunt abonati focus si folosesc doar kaonul pentru a viziona programele acestui operator, nu le recomand sa instaleze patch pe acest reciver