Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 15

Thread: Un mediaplayer de exceptie !

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Default Un mediaplayer de exceptie !

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Un mediaplayer de exceptie !

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Familia de media playere recomandat de "mihaip" se gasesc si in Romania la :

- http://www.satmedia.ro/Multimedia-/Player-Recorder.html

Legat de media playerul WD , trebuie sa apara versiunea a 2-ua , care dispune de retea :

- http://www.techpastor.com/ro/2009/08...-ordering-now/

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Iata ca un nou model de media player isi face aparitia la noi pe piata , de la o firma consacrata in domeniul pc-urilor :

- http://www.oktal.ro/media+player+ful...r1-o23636.html

Avand acelas chipset ca si un alt model nou aparut "Xtremer" - Realtek 1283, dar cu un raport pret/performanta peste cel de la WD ( cel putin vers. 1 care exista si la noi in comert )

Mentioned
    0 Post(s)

Momentan sunt alergic la numele Asus. Am laptopul trimis la service de acum 3 saptamani. Nu mi-ai trimis nici o intiintare, ba mai mult nici la telefon nu trimit. Luni cred ca le fac eu o intiintare la opc

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Trimitele mail in care ii ameninti cu OPC.Am ramas surprins de eficienta acestor amenintari odata cand am avut "ocazia" sa astept luni intregi dupa o placa video.La doua zile dupa mail mi-a batut curierul la usa cu o placa noua,transportul platit si stii pana unde,nu in oras.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Imi pare rau sa aud asa ceva despre aceasta firma , probabil ca tu te numeri printre "exceptia de la regula"
    Am si am avut diferite componente de la aceasta firma ( pl. de baza , video , optice , tunere ) si nu am avut prb. cu ele
    Tot atat de adevarat este ca eu nu sant adeptul laptopurilor/notebbok-uri , preferand destopul din cauza raportului pret/performanta mai bun
    Tu ai incercat sa-le dai un telefon sa intrebi de soarta lui ?
    Iti pun aceasta intrebare stiind ca service-ul lor este in Romania si acolo lucreaza niste concetatetii care au o mentalitate bine stiuta si din pacate se regaseste in multe service-uri din Romania si a altor firme de renume

Da , Zmeura toate astea sau intamplat fiindca esti in Romania "tara tuturor posibilitatilor" , din pacate negative

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by Snow View Post
    Am vrut sa imi iau si eu unu dar am renuntat din cauza problemelor semnalate pe softpedia:
    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=492717

Pretul este bun si daca ii atasezi un hdd extern de 1T ai un "super" player cu "mici" neajunsuri.
    Si eu astept versiunea 2 (daca va mai apare ca e anuntata de mult).

Spre comparatie:
    http://www.popcornhour.ro/?gclid=CPf...FdIWzAodMyD5jw
    http://tvix.ro/new/site/index.php

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Salut , eu totusi as prefera cel de la Asus sau Xtremer : http://www.xtreamer.net/
    Pt. simplu motiv ca si vers. a 2-ua de la WD va aveea un chipset de generatie mai veche , conform scrise celor de aici : http://www.iboum.com/pr/WDTV2-LIVE.php
    Cele 2 playere ( Asus , Xtremer ) folosesc un nou chipset de la Realtek 1283 si tot atat de adevarat este ca fiind la inceput de drum , deocamdata au si vor mai aveea prb. inerente ca la orice inceput de drum
    Daca totusi nu doriti un chipset nou , puteti inca merge pe mana celor de la Sigma ( SPM 863x - vezi si Azibox-ul )
    Aceasta familie de chipseturi zic eu ca cel putin in domeniul media playerelor a ajuns la o oarecare maturitate din pct. de vedere a implementarilor soft/codec-uri
    Insa cu progresul nu te poti pune : "azi este/apare ceva nou , maine deja va fii invechit" , totul depinde de preferintele utilizatorului si daca/poate "fii in pas cu moda" ( insa nu este obligatoriu )
    Timpul imi va demonstra contrariu sau nu , la cele scrise aici legat de implementari soft/codecuri pt. chipseturi

A si sa nu uit , chiar daca media player-ul cu chipset mai vechi a ajuns la maturitate , asta nu inseamna practic ca nu va mai aveea prb.
    Depinde foarte mult si de la player la player si modul de utilizare/depozitare a lui in anumite prb.
    Sant ferm convins ca nici un player cu chipset nou/vechi nu va va multumi in proportie de 99% din "n" motive , asa ca........

Mentioned
    0 Post(s)

Se pare ca doar de opc stiu de frica. Ieri am vb azi a ajuns in proportie de 80% reparat. Acum sincer sa-l trimit inapoi sa-i rezolve si cea mai ramas, nu-mi mai vine.

M-am convins si cu Asus. Data viitoare prefer sa nu.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Ce inseamna servicii de kko in Romania , iti strica imaginea firmei
    Ai incercat sa le scrii celor de la Asus direct , despre acest incident fiindca mai mult ca sigur nu ai fost/esti singurul in aceasta situatie
    In general service-urile ca si comertul lasa mult de dorit in Romania ( pt. a-ti cumpara o comp. hard pt. mine a devenit un calvar , din cauza minciunilor existente pe site-urile de profil , doar pt. a arata o oferta mai pompoasa/mare , ca in practica sant componente care nici nu se mai fabrica si ei le au pe site si "in stoc" ) , indiferent daca ai ceva de firma sau nu

Mentioned
    0 Post(s)

Mi se pare absurd sa trimit zeci de mailuri in diferite locatii. Nu eu am ales firma care sa le faca garantia. Laptopul a ajuns plin de praf, zgariat, cu joc la dvd, nu se mai inchide cum trebuie. Stiu o sa-mi spui ca-i de la curier. Curier ales de ei nu de mine. Si uite asa lantul continua. Crede-ma ca nu-s singurul care a avut probleme. Nu-s nici la prima problema cu un produs asus.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Dupa cele descrise de tine , eu cred totusi ca nu este service-ul firmei Asus in Romania , ci mai degraba service-ul firmei de unde ai cumparat laptopul
    Totusi nu-mi vine sa cred ca o firma cu un asemenea prestigiu in lume sa faca asa ceva , a ca este service-ul firmei "y" , asta este altceva
    L-ai avut cumva aici tirmis :

- Romania

Euros SRL *
    0800800316 (09:30-18:00 Mon.~Fri.)
    +40-021-330-17-86
    +40-021-331-00-67
    +40-021-331-00-68

Bucharest
    Str. Plugarilor nr. 10-14, sector 4, Bucharest, Romania

- http://support.asus.com/contact/cont...Language=en-us

Daca l-ai avut trimis in alta parte/alt service , este clar ce am scris mai sus
    Service-ul firmei de unde ai cumparat laptopul si nu SERVICE-UL FIRMEI ASUS IN ROMANIA , E O MICA MARE DIFERENTA INTRE SERVICE-URI

Mentioned
    0 Post(s)

Vrei sa-ti fac un scan la hartii sa vezi ca fost trimis la firma respectiva. Sa stii ca nu-s timpit si stiu sa fac diferenta intre service-ul celor de la asus si alt service.
    Spune-mi lucrezi acolo si e sarcina de servici sa apara numai de bine pe forum? Ca asa incep sa cred.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Nu te supara , poti sa crezi ce vrei cum si eu pot sa cred la fel
    Nu lucrez la ei , dar ti-am scris ca ma mira foarte tare asa ceva de la UN BRAND "NUMBER ONE" IN LUME
    Pe mine ma mira foarte mult cat de mult au DECAZUT , de cand personal am avut o prb. cu o pl. de baza care in final mi-au schimbat-o si laptopul tau
    Sau tot atat de bine se poate interpreta ca ti-au facut-o inadins ca "raspuns" la amenintarea cu OPC-ul ( mentalitate romaneasca )
    In orice varianta posibila AU DECAZUT FOARTE MULT SI VOR PIERDE MULTII CLIENTI CU ASEMENEA SERVICE-URI