uite aici http://www.thenewdawn090909.com/
...poate se sparge NDS -ul?
asteptam sa vedem
Dislikes: 0
Recunosc,sunt rupt de realitate.Vreau doar sa stiu care mai sunt previziunile catastrofale pentru aceasta zi ca sa nu fiu prins cu pantalonii in vine si sa ajung in iad ca prostu'.
Mi-e lene sa caut pe gogule.
:
uite aici http://www.thenewdawn090909.com/
...poate se sparge NDS -ul?
asteptam sa vedem
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Aia da,ca doar de acolo mi-a venit ideea.Dar oare mai prindem?Daca "se stinge lumina",ca anul trecut in 08.08.08 a fost ceva valva.Bine,NDS nu s-a spart,cred ca si ala ramane la fel.![]()
:
asa si data de 11 noiembrie da tot cam asa 11.11 2009 ( 2+0+0+9=11 )
"SGU Stargate Universe"
Mda, eu stiu SIGUR ca pe 09.09.09 o sa am 38 si o zi![]()
LA MULTI ANI inca de azi atunci![]()
"SGU Stargate Universe"
Mersi frumos!
Sanatate... ca restu' cumparam!![]()
Deci suntem in 09.09.09
A trecut şi ora 09.09 şi ... tot nu s-a intamplat nimic.
Poate ni se pregăteşte ceva pentru la anul (10.10.10)
.
Eu deja mi-am pus centura de siguranta pe scaunul de la birou, poate se intampla ceva!!!
![]()
Never settle for less than perfection. Never!
Ziua nu s-a terminat totuşi ...
Să fie vorba de alt fus orar ?
.
Pai nu la americani e buricul pamantului?Sa imi iau casca de pompier in cap,de la pichetul PSI.
:
Un fanatic religios a deturnat, aseară, o aeronavă Boeing 737 cu 104 oameni la bord pe aeroportul din Ciudad de Mexico. Toxicoman şi recidivist bărbatul ameninţa că aruncă aeronava in aer. El a fost arestat şi nimeni nu a fost rănit.
Bolivianul de 44 de ani spune că a avut o revelaţie şi s-a gandit să deturneze avionul. Mexicul este intr-un mare pericol şi că va avea loc un cutremur devastator. Jose Flores Pereira s-a declarat pastor şi susţine că a acţionat pe 09.09.09 pentru că inşiruirea celor trei de 9 este de fapt 666, numărul Satanei. Bolivianul care a pus pe jar Mexicul este recidivist, dependent de droguri şi alcool, a anunţat poliţia. Vroia să atragă atenţia presei şi aştepta un semnal de la Dumnezeu ca să acţioneze, a declarat soţia suspectului.
![]()
sa-l trasneasca? sau ce semnal?Code:aştepta un semnal de la Dumnezeu ca să acţioneze![]()
"SGU Stargate Universe"