Va salut.
Mi-am cumparat un DB800 si nu ma pricep la configurare (retea, cccam, sharing....etc.) Sunt din Brasov. Ma poate ajuta cineva? (nu degeaba) Astept mesaj personal. (dan@dan1.ro)
Va salut.
Mi-am cumparat un DB800 si nu ma pricep la configurare (retea, cccam, sharing....etc.) Sunt din Brasov. Ma poate ajuta cineva? (nu degeaba) Astept mesaj personal. (dan@dan1.ro)
Salut ambra si bine ai venit
Ai primit ajutor ?
Te ajut eu si eu am fost ajutat la rändul meu![]()
Salut si bine ai venit Si eu sunt din Brasov...... ......vorbim![]()
Vedem la fata locului..... in functie de ce program avem.....![]()
salut..cine ma poate ajuta cu config.Cccam a unui dream800hd,ieri l-am primit[este original]am pus GP 4.60 si nu reusesc sa-l fac sa mearga in Cccam 2.1.3....mentionez ca am un dream500[clona] care merge in Cccam 2.1.3....multumesc anticipat...numai dupa amiaza am timp dupa ora 15...dimineata sunt la munca...adresa mea de mess:costel_tv_radio@yahoo.com
Instalezi CCcam_2.1.3 de pe servarul GP apoi copiezi CCcam.cfg din dm 500 in dm800 in /etc
start-restart cam
..::EGAMI TEAM::..
ce nu reusesc este macar sa-l fac sa fie clientul lui] oricum o sa-l fac server ,o sa pun cartela de focus din dream500 in el..
Last edited by zmeura; 12-01-10 at 12:08. Reason: Regula 12.
Ptr al face server fa asa de ex:
dm500 faci o linie F: user passwd (in dm500 var/etc/CCcam.cfg)
dm800 faci o linie C: ipdm800 port user passwd (in dm800 etc/CCcam.cfg)
ip dm800=ip care il are dm800
port =portul pr care il ai in cccam.cfg la dm500
user passwd cele creeate in CCcam.cfg la dm 500
Ptr a face server local folosesti ip-uri locale gen 192.168.x.x
..::EGAMI TEAM::..
multumesc gobi de raspuns.....dar asta stiu ptr.ca am folosit doua dream500 asa..server si client...dar nu reusesc sa setez acest dream800 asa ! dchp-trebuie setat ?la dream800?ca la dream500 il debifez..aici e un pic diferit..oricum cind ajung acasa ma ocup iar de el...acum sunt la serviciu ...am pus intrebari ca m-am gindit ca ma duc acasa cu lectia invatata !multumesc din nou ptr.raspunsuri !