Results 1 to 10 of 10

Thread: dili tv nu face au

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: dili tv nu face au

Quote Originally Posted by horatyu View Post
    trebuie sa pui soft old menu nu newmenu sunt anumite softuri care nu au meniul corect acolo la 9231 si la old menu o sa apara si menu+9231 unde ai EMM in standby si acolo trebuie activat

menu+9236 sa fie first optiunea de sus
    Chiar nu e nici o posibilitate ca dili tv sa isi faca singur autoupdate? Am instalat flash 3.59, am activat emm atat in modul fuctionare cat si in standby, dar nu vrea sa faca au singur. Trebuie sa mai fac ceva, sau chiar nu face singur? Problema e ca nu am net acasa, si trebuie sa ma duc la altcineva sa iau keyle. Si la cat de des le schimba astia in ultimul timp, imi vine sa dau cu echosmartul (771) de pamant

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: dili tv nu face au

Nu face AU deoarece au aparut unele modificari in criptarea cheilor digi,acum trebuie sa astepti alt soft modificat care a face din nou AU.Acest AU este relativ,merge la schimbarea de chei dar cand modifica modalitatea de criptare a cheilor e normal ca el sa nu isi mai ia cheile corect.
    Este si posibilitatea trantirii receptorului.
    Totusi sunt si alte solutii: vorbesti cu un prieten sa-ti trimita prin SMS cheile,iti pui net,te abonezi si scapi de griji,etc.
    Asa doar sa vezi gratis ceva doar ca sa nu platesti abonament,fara nici un stres .... mai greu.
    :