poate ar fi bine sa ne spui motivul ca sa ne ferim si noi de asa ceva ...ca eu nu mi-am pus in minte vreodata o astfel de situatie
si nu as vrea sa ajung poate in asemenea situatie ...sa renunt la tot
poate doar asa la o antena si un receptor
Dislikes: 0
oki, sorry, vad ca esti decis , oricare ar fi motivul si tre sa ne ferim si noi sa ne anunti
iar legat de faza cu bolovanu ma enerveaza cand oameni care totusi fac ceva renunta....ai facut softulete si nu foarte multi sunt in stare sa faca.....asa ca e pacat sa te retragi, dar acum asta e.....
poate ar fi bine sa ne spui motivul ca sa ne ferim si noi de asa ceva ...ca eu nu mi-am pus in minte vreodata o astfel de situatie
si nu as vrea sa ajung poate in asemenea situatie ...sa renunt la tot
poate doar asa la o antena si un receptor
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Ce te faci daca ai numai o antena si un receptor? renunti la o antena si un receptor ... renunti la tot.
Am ceva probleme acum. Si trebuie sa vand unele lucruri pt ca am nevoie de bani pentru a-mi rezolva problemele.
Pe lista este si echipamentul satelit.
Asta e.
Poate candva imi voi reveni. Deocamdata tot inainte.
Se pare ca hotararea ta e luata............ Oricum i-ti urez SUCCES in tot ceea ce faci........se vede de departe ca esti un tip inteligent, tu sti cel mai bine ce trebuie sa faci. De uitat domeniul asta e greu, daca nu imposibil.....crede-ma! Poarta sateliti.info i-ti este deschisa mereu...trebuie doar sa pasesti inauntru. MULTA BAFTA!!!
sincer. acum am citi si eu.
bafta si vorbim.
Datorita unu mare gest al unui mare om : @el407
curand voi reveni pe baricade.
Grea a fost aceasta perioada si sper sa nu se mai intample nicicand asa ceva.
Vreau sa-i multumesc din nou lui @el407 .
Nu gasesti oriunde oameni ca el.
Merci Florin, sanatate tie si familiei tale. Promit sa ma revansez.
Si multumesc tuturor de pe acest forum care m-au sustinut si incurajat.
Bine ai revenit @ecokey
![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Bine ai revenit, ecokey. E super daca ti-ai rezolvat problemele![]()
In sfarsit una din vestile bune! (in afara de banii de concediu). Drept sa va zic mi se cam luase sa mai sper ca se poate intampla ceva bun anul astaAsa an prost nu am mai avut cam de cand lucram la Teleconstructia!
)
Sincer, man, ma bucur ca ti-ai rezolvat problemele. Odata nu sufeream sa vad oameni tristi si faceam tot ce-mi statea in putere sa-i inseninez pe cei din preajma mea. Acum, de la un timp, in puii mei , ori m-am obisnuit eu cu tristii ori am obosit sa mai fac "soare"![]()
Sanatate!
PS: In mama masii, nu am mai baut o bere cu niste oameni pe care as vrea sa-i cunosc cam demult. Poate ne vedem pe undeva la vreo bere. Nu mi-a dat asta prin cap vara asta ca sigur toata lumea a fost la mare poate ne vedeam pe acolo! Tare mi-ar placea sa bem ceva impreuna!
Hai sanatate, si la mai multe vesti bune!
back!