Vad si eu ca cu MyTheare 3.38 merge subtitrarea la gigi,dar am dat de alta belea,vad imaginea jumatate(am verificat codecurile) si habar nu am ce are.ce sa fie?
Vad si eu ca cu MyTheare 3.38 merge subtitrarea la gigi,dar am dat de alta belea,vad imaginea jumatate(am verificat codecurile) si habar nu am ce are.ce sa fie?
Offset1.5 + LNB Invacom Twin 0,3db,
Opticum 7100C + SkyStar2
Eu am aceste setari:
![]()
Am si eu o intrebare.A incercat careva sa inregistreze vreun film de pe Digi1 sau 2?Dar inainte de a incepe registrarea trebuie sa dai click pe obtiunea de sus de la ProgDVB unde este subtitrarea.Dupa aceea am vazut ca odata incepind inregistrarea salveaza si subtitrarea separat in format .srt.Problema aici este.Cum se deschide acest file .srt deoarece nici un player nu il recunoaste si nici SubtitleWorkShop?
daca subtitle nu o recunoaste inseamna ca nu e format srt sau fisieru e afectat,player de vizionare VLC,MPC si s-ar putea si bsplayer depinde de codecurile tale cu powerdvd nu poti ptr ca nu recunoaste subtr separata,punete si fa conversia in dvd lipeste subtr si e k![]()
redenumeste la modul tractoriceste .srt in . txt si vezi ce iese......cateodata merge![]()