Mie imi apar cu ultima versiune ProgDVB doar ca le pune pe fond negru...dar nu ma deranjeaza prea tare kestia asta.
Mie imi apar cu ultima versiune ProgDVB doar ca le pune pe fond negru...dar nu ma deranjeaza prea tare kestia asta.
-- Sky Star USB Plus --
Eroare mai imi da si mie cateodata dar ce sa-i faci e versiune test. Am incercat si cu TS Reader dar se pare ca nu vrea sa mearga cu placa mea sau nu stiu eu sa-i aleg ce trebuie.
-- Sky Star USB Plus --
Last edited by Turku; 09-09-07 at 00:37.
Am incercat deja cu Technisat/B2C2 DVB-S si nu reuseste sa initializeze device-ul sau sa-l gaseasca (nu mai stiu exact care-i mesajul ca-s la lucru acum). TS readerul este cel bun. Dar nu stiu cum se descurca cu SkyStar USB Plus (drivere BDA)...
Cred ca voi deschide si un topic despre Skystar USB Plus ca pt. ss2 sunt destule![]()
Last edited by sebyss; 10-09-07 at 12:40.
-- Sky Star USB Plus --
don Pedro,dupa ceai importat lista transporderelor trebuie sa setezi LNB-ul.Eu am antena fixa si este mai simplu.LOF1=9750000;SW=11700000;LOF2=10600000;iar la DiSEqC bifezi first dai OK,apoi apply si pe linia satelitului o sa-ti apara nr. LNB-ului apoi poti sa dai Sell All si SCAN.Sper sa te descurci .BAFTA.
.