La mine merge corect pe dsb 790,nu are diferente intre cea audio si timpul in care este redata subtritrarea.
Da chiar si eu lam testat acum noaptea.De mers merge bine subtitrarile la DIGI FILM Discovery,AXN,National etc doar ca problema ceam mai mica este ca vlc-ul chiar daca il setezi tu la video deinterlaccia http://i87.photobucket.com/albums/k1...subtitrare.jpg sa nu se mai vada dungile ale se pierde subtitrarea si nu mai revine.
http://i87.photobucket.com/albums/k1...selection2.jpg
Iar aici se intimpla sa ai probleme dai dublu click pe imaginea canalului dupa care ar trebui sa se deschida doar Stream Selection dar se deschide si vlc in acelasi timp ,iar tu daca mai dai si select all cum indica acolo se deschide un al doile vlc si nu mai merge nimic.Nu stiu asta este parerea mea poate alti care au alte setari ne poate da amanunte.
La mine merge corect pe dsb 790,nu are diferente intre cea audio si timpul in care este redata subtritrarea.
La srt 6xxx are in setari pentru subtitrare romani dar nu il vede cand dai pe unul din canale care are subtitrari,le vede doar cele in hungara,ceha,slovaca.Iar cand dai la romana se blocheaza tastele pentru Ch+/Ch-.Ca sa isi revina la normal trebuie sa tastezi de mai multe ori pe acelasi canal.
Imi poate da cineva un link sau trimite un MyTheatre 3.37 cu care merge DIGIFILM si TV1000?
Multumesc mult.
descarcati 3.38 si vezi ca ai crack functionabilpus de mine la uploud
Mie imi apar cu ultima versiune ProgDVB doar ca le pune pe fond negru...dar nu ma deranjeaza prea tare kestia asta.
-- Sky Star USB Plus --
Eroare mai imi da si mie cateodata dar ce sa-i faci e versiune test. Am incercat si cu TS Reader dar se pare ca nu vrea sa mearga cu placa mea sau nu stiu eu sa-i aleg ce trebuie.
-- Sky Star USB Plus --
Pe ECHOLITE DSB 790 si pe DREAMBOX 500S merge subtitrarea la gigi perfect pe toate canalele.
Asta am spus si eu, sa fie mai bun DSB 790 decat celelante receptoare?
Last edited by Turku; 09-09-07 at 00:37.
nu ai nici o sansa la SRT,nu merge subtitrarile datorita la patch