Results 1 to 15 of 74

Thread: Digi Film subtitrare ???

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: gigi Film subtitrare ???

Quote Originally Posted by sebyss View Post
    Eroare mai imi da si mie cateodata dar ce sa-i faci e versiune test . Am incercat si cu TS Reader dar se pare ca nu vrea sa mearga cu placa mea sau nu stiu eu sa-i aleg ce trebuie.
    este imposibil vezi ca acolo ai 3 obtiuni DVB-S,DVB-T SI DVB-C tu trebuie sa alegi Technisat/B2C2 DVB-S si ai sa vezi ca merge. Ce tsreader folosesti? Baga TSReader 2.7.45b si na uite aici pentru registrare
    Password: x98f5g
    Last edited by Turku; 09-09-07 at 00:37.

Member Visitor sebyss's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Turku View Post
    este imposibil vezi ca acolo ai 3 obtiuni DVB-S,DVB-T SI DVB-C tu trebuie sa alegi Technisat/B2C2 DVB-S si ai sa vezi ca merge. Ce tsreader folosesti? Baga TSReader 2.7.45b si na uite aici pentru registrare
    Password: x98f5g
    Am incercat deja cu Technisat/B2C2 DVB-S si nu reuseste sa initializeze device-ul sau sa-l gaseasca (nu mai stiu exact care-i mesajul ca-s la lucru acum). TS readerul este cel bun. Dar nu stiu cum se descurca cu SkyStar USB Plus (drivere BDA)...

Cred ca voi deschide si un topic despre Skystar USB Plus ca pt. ss2 sunt destule
    Last edited by sebyss; 10-09-07 at 12:40.
    -- Sky Star USB Plus --

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

don Pedro,dupa ceai importat lista transporderelor trebuie sa setezi LNB-ul.Eu am antena fixa si este mai simplu.LOF1=9750000;SW=11700000;LOF2=10600000;iar la DiSEqC bifezi first dai OK,apoi apply si pe linia satelitului o sa-ti apara nr. LNB-ului apoi poti sa dai Sell All si SCAN.Sper sa te descurci .BAFTA.
    .

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by bila34 View Post
    don Pedro,dupa ceai importat lista transporderelor trebuie sa setezi LNB-ul.Eu am antena fixa si este mai simplu.LOF1=9750000;SW=11700000;LOF2=10600000;iar la DiSEqC bifezi first dai OK,apoi apply si pe linia satelitului o sa-ti apara nr. LNB-ului apoi poti sa dai Sell All si SCAN.Sper sa te descurci .BAFTA.
    .
    Multumesc,m-am descurcat.A postatat maestrul SLAman pe RDI cum trebuie setat MyTheatre pt. o antena cu motor.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

ma ajuta cineva cu My Theatre 3.38? merge OK cu subtitrare dar daca vreau sa schimb canalul se blocheaza.De la ce sa fie oare?

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by bila34 View Post
    ma ajuta cineva cu My Theatre 3.38? merge OK cu subtitrare dar daca vreau sa schimb canalul se blocheaza.De la ce sa fie oare?
    din cauza EPG-lui debifeaza si vezi daca se comporta la fel,posibil sa nu ai destula memorie

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

TOT ASA FACE.
    Ma ajuta cineva cu setarile la My Theatre,ss2,drivere4.4.0,P4=3.0GHZ,512 RAM,FX5200 VIDEO CARD,