Results 1 to 15 of 17

Thread: Noutati oficiale Dolce

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Noutati oficiale Dolce

Vad ca nu ai inteles ce am explicat.

Daca ai semnat un contract pe 2 ani inainte sa apara aceste modificari de tarif si pachete nu te afecteaza. Raman valabile tarifele vechi de la momentul semnarii contractului. Stiu asta pentru ca am dat telefon chiar azi la call-center si am intrebat, dupa ce am citit ce ai scris mai sus chiar tu despre treaba cu tarife si canale bagate pe gat.

dMd
    Guest

Citind cele mai sus scrise, ieri am comutat pe Sport Klub...surpriza, acest canal imi era inaccesibil desi am ca pachet de baza Variety Star in care el figureaza. Scoaterea canalelor am vazut ca este reglementata prin nota de instiintare care am primit-o prin posta si anume ca "RTC isi rezerva dreptul de a modifica aceasta lista (...de canale) prin inlocuirea anumitor canale cu altele, de calitate similara". Consider totusi ca nu este normal ca dintr-un pachet contractat pe o perioada de 2 ani in care este inclus un canal oarecare, sa fie retras acest canal si revandut in alt pachet suplimentar fara a se introduce un altul de calitate similara asa cum este stipulat in notificare. Totusi ... azi cand am comutat intamplator pe canalul cu pricina (Spotr Klub), surpriza mare, acest canal este accesibil si poate fi deschis dupa cardul local. Probabil ca D()lce a avut suficiente sesizari sau cineva din staf si-a dat seama ca gafa facuta este un inceput in determinarea abonatilor loiali sa migreze catre alte platforme care introduc canale (chiar si de slaba calitate) si nu le scot dupa ce obtin un pret pe un pachet anume cu intentia de a le revinde in altele suplimentare. Cu speranta ca ingradirea accesului la acest canal, abonatilor care l-au avut in contract a fost temporar si din pura greseala, doresc ca RTC sa greseasca si in favoarea clientilor introducand noi canale calitative ... si nu neaparat moca.

Standard RSP member lazlow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pana la urma ti-o poate tranti cu "nu ai semnat pentru o grila ce pentru un serviciu", evident depinde si ce scrie in contractul respectiv. Daca ei isi rezerva dreptul sa taie ce vor atunci ...
    Triax 1.1m + HH Moteck SG2100A

KAON KSF100 - KaonTeam Firm BL2.1.9v4

Skystar 2 - rev. 2.6D

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by George1979 View Post
    Vad ca nu ai inteles ce am explicat.

Daca ai semnat un contract pe 2 ani inainte sa apara aceste modificari de tarif si pachete nu te afecteaza. Raman valabile tarifele vechi de la momentul semnarii contractului. Stiu asta pentru ca am dat telefon chiar azi la call-center si am intrebat, dupa ce am citit ce ai scris mai sus chiar tu despre treaba cu tarife si canale bagate pe gat.
    Ba nene... crede-ma ca stiu ce vorbesc. Sa vezi cate recuperari sunt la echipamente din cauza "reasezarii" grilei...
    Trecut la Sfinti

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Asa o fi @skycleaner, nu te-am contrazis.
    E dreptul providerului sa faca modificari de grila si preturi, dar e si dreptul abonatilor sa renunte daca nu le convine. Eu vorbeam de altceva : acel contract obligatoriu semnat pe 2 ani ma obliga pe mine sa platesc abonamentul in toata aceasta perioada, dar ii obliga si pe ei sa mentina pretul la abonament neschimbat pe aceeasi perioada. Preturile modificate sunt valabile pentru cei care au iesit din acea perioada de obligatii, tocmai de asta ai posibilitatea sa renunti daca nu-ti convine. Aici este bine ca exista concurenta, ca te poti duce la altii.