Stiu cum e sa fii tatic (mai ales de fetita) asa ca: FELICITARI mai ales sotiei! si SANATATE tuturor !! Sper ca EI sa creasca si sa traiasca intr-o lume mai buna...
Dislikes: 0
Cu intarziere dar nu din rea vointa i doar ca sunt fff ocupat cu instalarile BOOM,
LA MULTI ANI!! sa fi fericit sa te bucuri de frumusetea si dragostea fetitei tale sa fie sanatoasa si desteapta si sa aveti parte de bucurii!!
PS. sa nu ne uiti cand ii rupi turta! asteptam invitatii!
Stiu cum e sa fii tatic (mai ales de fetita) asa ca: FELICITARI mai ales sotiei! si SANATATE tuturor !! Sper ca EI sa creasca si sa traiasca intr-o lume mai buna...
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.
sa dea Dumnezeu sa fie o lume mai buna fara atata rautate,lacomie etc
va multumesc din suflet la toti
ps:@spaniolul cum sa fie cu rea vointa,fiecare trebuie sa ne intretinem familia si sa ne facem viata cat mai frumoasa
am sa urc o poza cand voi avea timp
Sa-ti traiasca!Asteptam poza.
Sa-ti traiasca!
Felicitari ! sa-ti traiasca![]()
La mine se pare ca va aparea prin februarie-martie al doilea copil la o diferenta de 14 ani fata de primul care este tot... fetita acum sa vedem ce am conceput fata? sau baiat? va tin la curent!
Multumesc mult la fel si voua cei ce sunteti TATICI de FETITE dulci si zgribuli,eu tot sper sa fie baiat dar... soarta va decide ce va fi! orcum sunt supermultumit de fetita cea mica ce la anul pe 5 Aprilie va avea prima carte de identitate cu cetatenie romana pe langa cea spaniola!
@laleauaneagra13
Felicitari si multa sanatate!
Sa va traiasca fetita si voi, parintii, pe linga ea!
Felicitari proaspatului "tatic".Sa va traiasca si voi parintii pe langa ea.![]()
Make it so number one!
nu am uitat de poza dar credeti-ma ca sant un pic cam daramat mai ales ca le-am adus acasa si va dati seama ce spectacol am lol