Salut, identic , am patit si eu , am montat antena ( in alta locatie , nu aveam , unde ) la etajul 4 la scara blocului , unde locuiesc , la geamul scarii de bloc ( glasvandul scarii de bloc ) ; cand am montat o , am cerut voie fiului ( nu locuieste in bloc ) femeii care locuieste in apartamentul de langa antena mea , a fost de acord , feciorul , mama lui fiind plecata din tara . Mentionez : eu nu am cerut voie , aprobare , la nimeni , in afara feciorului femeii . Cand a revenit femeia in tara , la cateva luni , m a luat la intrebari , m a intrebat si de ''radiatii '' , i am explicat ca nu e nici o problema , ca de fapt radiatii vin de la antenele de telefonie mobila si ca de la acest tip de antena , nu vin ''radiatii '' , a mai vociferat , m a amenintat ca o va da jos , i am spus ca aceea e proprietate privata , in valoare de 2500 de lei ( valoarea la tot ansamblu , nu e chiar atat , dar se apropie ( antena 600 de lei aprox + lnb 100 de lei + motor 480 de lei + suport cam 150 de lei + munca mea ,la montaj )si daca se atinge de antena , o dau in judecata si va suporta consecintele si am sfatuit o sa se informeze , cu chestia cu radiatiile , antena fiind la ccca 2 - 2,5 metri de pervazul geamului ei , toata aceasta '' discutie '' , am avut o cu ea , acum ccca 2 ani , de atunci , nu am mai avut probleme cu vecina , ne salutam si nu mai zice nimic de antena .
Incearca sa te tii tare pe pozitii .Bafta .
antena mea , postarea nr #61 : http://www.sateliti.info/showthread.php?t=10&page=3

)) imaginati-va, avem loto in bloc si au montat si ei o antena , si ei au avut aceeasi problema, de aceea a trebuit sa o mute in alt loc, sa nu il radieze pe saracu om
Reply With Quote