eu zic sa asteptam vreo 2 saptamini sa termine testele si dupa aia sa ne plingem......
23:27 ora Spania Kanal D fara sunet ??
Ce sa ?nt?mplat ??
Film fara suneT :P
Si mai este ceva : Kanal D nu are EPG ???
eu zic sa asteptam vreo 2 saptamini sa termine testele si dupa aia sa ne plingem......
Voi chiar ca sunteti cu ochii pe ei![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
de 3 luni tot fac teste free to air ce dracu ,nu sunt in stare sa rezolve o banala transmisie?ca sa nu zic de programe,degeaba au vedete daca programele sunt de 2 bani.Spaniolul :wink:Originally Posted by outcast
Eu cred ca la ei este problema de regie si mai ales cu personal care nu s-a acomodat cu aparatura...
Stiti ce il incurca pe un dansator prost.............fuduliile(asa zis un pic mai frumos)Originally Posted by dyngo
Le suntem datori dupa ce ne-au bombardat un an intreg cu publicitateaOriginally Posted by XVanish
P.S.
Ati vazut unde au ajuns Antena1,ProTV daca i-am lasat in pace
Rating de 1% pentru Kanal D
In prime time-ul zilei de lansare, Kanal D a facut o medie de 1% rating, mai putin ca B1TV (1,3), Realitatea (1,3), Acasa (1,8) sau Prima Tv (2,6). Distanta fata de statiile mari este impresionanta: Antena 1 (10,6) si ProTV (7,2). Pe media intregii zile de duminica, Kanal D a adunat 0,5, la fel ca Antena 3 si ProCinema, si doar putin mai mult ca TV Sport.
sursa gsp.
@staric: good point...
Da cam slabut, acest post kanal D. Se adreseaza mai ales celor care se uita la SURPRIZE SURPRIZE, LA TELENOVELE. Iar noi asteptam meciurile ca altceva nu are ceva bun acest post tv![]()
Si cand ma gandesc ca o dupamasa intreaga mi-am batut capu' cu el si am cautat key... bleah :evil:Originally Posted by dic_star79
ha haha....Originally Posted by XVanish
Amu' poti rade ca m-am desteptatOriginally Posted by outcast
![]()
era cazul ....Originally Posted by XVanish
Asa e cu n00bi astia... ce sa le faci![]()