Results 1 to 3 of 3

Thread: antena skymaster

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default antena skymaster

am cumparat recent un sistem skymaster din comert (antena 80 cm, lnb si decodor skymaster dx15)
    dupa un chin de 2 zile de stat pe casa cer si eu ajutor
    pe orice pe cateva tp-uri nivelul semnalului nu creste mai mult de 45% iar semnalul de calitate nu vrea mai mult de 5% si asta pe orice satelit incercat si chiar daca intorc antena de la v la e este aproape acelsi nivel dar mai sus nu vrea
    imi puteti da un sfat ce as putea sa fac?
    referitor la reglajul LNB-ului... Pe suportul de prindere am un semn dar deasupra .... daca reglez dupa acel semn si gradatiile de pe lnb sistemul de mufare va sta intr-un fel paralel cu cu solu nu in jos .... intrebare cum montez acest lnb ca sa fie corect...

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: antena skymaster

daca este vorba de astra 28.2 tp au semnal mai mic pe romania oricit ai invirtii lnb-u pe est.
    sfatu meu este ca ti-ar trebuii o antena de 1.4m ptr un semnal de calitate

Zici ca ai skymaster kit cum faci cu plata abonamentului sau este prepay da citeva detalii

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default Re: antena skymaster

Quote Originally Posted by carl1412 View Post
    am cumparat recent un sistem skymaster din comert (antena 80 cm, lnb si decodor skymaster dx15)
    dupa un chin de 2 zile de stat pe casa cer si eu ajutor
    pe orice pe cateva tp-uri nivelul semnalului nu creste mai mult de 45% iar semnalul de calitate nu vrea mai mult de 5% si asta pe orice satelit incercat si chiar daca intorc antena de la v la e este aproape acelsi nivel dar mai sus nu vrea
    imi puteti da un sfat ce as putea sa fac?
    referitor la reglajul LNB-ului... Pe suportul de prindere am un semn dar deasupra .... daca reglez dupa acel semn si gradatiile de pe lnb sistemul de mufare va sta intr-un fel paralel cu cu solu nu in jos .... intrebare cum montez acest lnb ca sa fie corect...
    Vad in imagine ca gradatiile sunt in lateral nu deasupra cum este la un LNB normal poate asa este costruit LNB-ul si trebuie sa-l pui cu gradatiile in sus.