Daca ai citit bine ce am scris de cand am inceput sa postez ai sa realizezi ca e vb de un Opticum DM-2800, care a trebuit sa-l desfac sa-i elimin jocul din partea mobila. Cat despre butonul de reset iti dai seama ca pana acum stiam de el daca montura a fost desfacuta de mine si nici in manualul ei nu specifica decat o procedura de reset prin apasarea celor doua butoane de est-vest simultan timp de 5 secunde, oricum varianta asta nu merge. Ce e sigur e ca nu are limite setate, nu e vb de altceva.
Inca ceva ce trebuie sa stii si tu si restul din voi, nu sunt chiar pufan in ce priveste aspectul, am postat aici in ideea ca o sa gasesc niste raspunsuri exacte la problema care o intampin si destul de rapid. Faptul ca sunt mai nou pe aici asta nu inseamna ca am intrat ca am numai eu nevoie, ci pentru ca si eu la randul meu pot sa imi dau o parere vis-a-vis de problemele voastre, nu numai mecanice cat si privind partea electronica a lucrurilor. O sa revin si cu ce ati cerut voi si nu va duc cu presul, am prins vremea nasoala si nu am putut sa fac poze respectiv nu terminasem trebile. Mersi oricum, si tinem legatura.

Reply With Quote