Quote Originally Posted by licos1 View Post
Mai citeste odata regula aceea si ai sa vezi ca si eu am incalcat doar acum regulamentul si va trebui ca alt moderator sa-mi editeze postul.
Ca sa postezi un raspuns ajunge sa folosesti butonul New Reply,nu inteleg de ce faci quote la un post care e chiar deasupra postului tau,ca doar l-am citit odata,nu vad de ce trebuie sa mai apara inca odata.In plus nu trebuie sa te simti ofensat,multa lume nu a inteles acea regula si s-a suparat pentru aceste edit-uri care sa fiu sincer ar trebui sa ma supere doar pe mine ca imi pierd timpul cu ele,alta urmare a acestor editari nu este,doar o curatire a forumului pentru ca paginile sa fie citite mai usor.Nu cred ca ti s-a intamplat ceva pana acum pentru incalcarea repetata a acestei reguli si nici nu ti se va intampla,e o chestie minora si banala.
S-a mai discutat aici http://sateliti.info/showthread.php?t=8720 si in alte 3-4 topicuri care sunt practic ingropate.Se poate folosi quote dar nu la postul de dinainte,deoarece e evident ca discuti cu cel care a postat inaintea ta,daca vrei sa te referi la un post care a fost postat cu mult inainte se poate face quote.
Hai sa salvam rotita mouse-ului si sa ne odihnim si noi degetele.