Mai citeste odata regula aceea si ai sa vezi ca si eu am incalcat doar acum regulamentul si va trebui ca alt moderator sa-mi editeze postul.
Ca sa postezi un raspuns ajunge sa folosesti butonul New Reply,nu inteleg de ce faci quote la un post care e chiar deasupra postului tau,ca doar l-am citit odata,nu vad de ce trebuie sa mai apara inca odata.In plus nu trebuie sa te simti ofensat,multa lume nu a inteles acea regula si s-a suparat pentru aceste edit-uri care sa fiu sincer ar trebui sa ma supere doar pe mine ca imi pierd timpul cu ele,alta urmare a acestor editari nu este,doar o curatire a forumului pentru ca paginile sa fie citite mai usor.Nu cred ca ti s-a intamplat ceva pana acum pentru incalcarea repetata a acestei reguli si nici nu ti se va intampla,e o chestie minora si banala.
S-a mai discutat aici http://sateliti.info/showthread.php?t=8720 si in alte 3-4 topicuri care sunt practic ingropate.Se poate folosi quote dar nu la postul de dinainte,deoarece e evident ca discuti cu cel care a postat inaintea ta,daca vrei sa te referi la un post care a fost postat cu mult inainte se poate face quote.
Hai sa salvam rotita mouse-ului si sa ne odihnim si noi degetele.![]()

Reply With Quote