0

Dislikes:
0
-
Re: Granita Europei ...
E adevarat tot ce ziceti dar nu uitati de cäntecul cu päinea tot mai buna e de acasa
Eu sänt de mult plecat din Ro dar cänd am ocazia vin cu drag in tarä si nu imi pare räu
Cu toate ca imi mai gasesc masina sparta mai sint inselat de vreun chelner pe undeva etc .....
Mentalitatea trebuie schimbata da nu este asa usor nu se schimba intrun an si pot sa va spun ca sau schimbat foarte multe de la vechiul regim
E adevarat se poate si mai mult dar romänul are zicala ''mai räu sa nu fie''merge si asa
Postam imagini vedem la stiri cu lucratori ( LENESI ) in ro ne uitam si rädem ia cineva o initiativa ?
In Ro daca ma prins radarul ma opreste politia si zice domnu Dr. ati depasit viteza tre sa platiti 100 euro amenda la postä si eu ii zic ai familie ia 50 si nu mai vazut pe str.asta e de acord dar dincolo cänd am incercat au vrut sa ma aresteze !!!!!! nu ii condamn
Sa nu luati in nume de räu dar cum voi va bucurati cänd iesiti afara bucuria mea e de 2 x mai mare cänd vin in Ro
-
Standard RSP member
informatiile mele sunt din propia experienta,
acu o sapt si ceva, am venit dinspre budapesta pe M5(?) si cum s-a terminat autostrada in buza szegedului a inceput dezastru cu tiruri cu strazi proaste cu alea cu alea....
-
Standard RSP member
Cred ca nu ai vazut bine mister @oasisone. Eu am ramas perplex de diferente. Am avut un soc imens. Abia dupa ce am vazut Germania mi-am revenit din soc. Eu unul nu am vazut gauri in asfalt sau sosele proaste in Ungaria. Se prea poate sa fi fost gauri. Eu insa ma uitam cu jind la campiile lor cultivate la maximum. Sunt muuuult inaintea noastra...
-
Mesajul meu se vrea un strigat impotriva suficientei ! cea mai grea mostenire de la Ceausescu este ... "merge si asa ! " ...asta o sa ne ingroape ! cu mine este mai simplu ... am 61 de ani ! ... dar cu voi ? Ma doare sufletul ca o tara pentru care am muncit, pentru care voi munciti zi de zi ... ajunge de rapa !
Romania a devenit tara celor care au invatat de la comunisti da dea putin , foarte putin ... si sa ia mult, sa ia totul !!! ei sint la putere , politicieni, fosti securisti, tzigani ... scursoarea ! Ca orice ardelean am un spirit patriotic care adesea include comparatia cu Ungaria ! ma doare sa ma clasez mereu al doilea !!! nu sint nationalist ! nu sint xenofob ! nu sint decat un observator realist !
-
Membru de onoare
Nu se va schimba nimic,noi avem in gene sa fim smecheri,sa ne "descurcam" in timp ce de fapt ne furam caciula unul altuia si nu producem nimic.
Am zis ca odata cu schimbarea generatiilor se va schimba si tara,dar nu e asa.Cred ca tinerii politicieni care ne conduc sunt un exemplu foarte bun,se vede clar cu cata opulenta se afiseaza si cata aroganta au.Se vede si ca de fapt sunt niste parveniti si ca la ora asta doar parvenitii conduc tara,nu au muncit nici 5 minute dar sunt putrezi de bogati,avand firme care de obicei au facut afaceri cu statul.
Nu poti face nimic fara spaga,fara sa calci pe altcineva in picioare sau fara sa ai pile.Asa a fost intotdeauna si asa va fi mai departe.
Vrei sa faci agricultura?Bine,ce faci cu produsele?Nu are cine sa le preia si sa le depoziteze in conditii normale iar daca taranul merge in piata este primit la intrare de catre tiganii bisnitari.Bineinteles ca pe acestia nu ii deranjeaza nimeni,cine le mai vinde dupa aia baietilor destepti marfa importanta prin firmele lor?
Eu ce sa fac?Sa votez cu cel care promite ca va schimba?Am votat la fiecare schimbare si de fapt nu s-a schimbat niciodata.Aceleasi promisiuni incalcate,capusarea statului si multa vorbaraie fara rost.
Romania este si va ramane Romania.