Normal ca eu nu am postat aici pentru ca sa citeasca cei de la Digi ci pentru noi care suntem abonati.Daca vroiam sa citeasca angajatii Digi postam pe alt forum.
Am scris faptul ca situatia cu semnalul slab a fost si inca mai este chiar daca la un moment dat parea sa fie rezolvata.Peste vara am avut surpriza sa constat ca de fapt semnalul lor cade la fiecare ploaie la Bucuresti sau la mine si asta din cauza satelitului mai ieftin pe care sunt ei,plus faptul ca la un program nou au pus EPG dar la cele vechi a ramas la fel.Nu vad de ce nu se poate posta asa ceva,nu am postat ca sa le rezolve cineva ca oricum nu o vor face,pe criza asta nu mai investeste nimeni nimic.Nu vreau sa trec la altii,doar constat o stare de fapt,atat.Poate sunt si altii care au observat asta,eu am avut ocazia sa observ pe doua antene separate si de dimensiuni diferite,nu or fi ambele dereglate ca pe vreme buna am acelasi semnal ca in iarna.
Cartoon Network e sters si la mine de peste 1 an,baza a ramas pe Jetix care se va tranforma in Disney.