-
Member
Beginner
nesimtirea de la digi
Astazi nu mai functioneaza cartoon network.De ce numai ei stiu abonamentul se plateste fara reducere. Dar la nesimtirea de la digi este foarte mare. Poate va ginditi sa mai anuntati inainte sau macar sa va cereti scuze ptr ceea ce faceti cu abonati pe care ii aveti.
-
Member
Beginner
Re: nesimtirea de la digi
Acum si-au revenit 14.28 si le multumesc ca acum copii sunt la tv
-
Membru de onoare
Lasa ca mie nu mi-au mers programele un sfert de ora si nici macar nu ploua aici.Acum se inoreaza si va ploua,probabil alt sfert de ora fara semnal.Satelit ieftin si prost,ce e pe Thor merge bine si pica rar,doar chiar cand sunt nori negrii pica,ce e pe Intelsat a picat la greu in vara asta cand au fost ploi.
Si mi-am adus aminte de EPG,imi curg ochii cand vad la altii pe toate programele si bine pus la punct,astia asa il au de 3 ani,cu toate ca se poate si la ei,am vazut pe DigiSport.Se poate dar pare sa fie indiferenta si durere in cot.
Altfel as fi multumit cu doua receptoare independente,merge si grila de programe si pretul,dar .... ramane un dar.
-
Si de ce nu cautati alt DTH? Sky de ex.
-
Membru de onoare
Daca ar fi Sky Romania da,altfel normal ca sunt abonat la dth-uri romanesti,ca vrea sa vad programe romanesti.Raman si cu problemele romanesti.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
pai da,dar facand o analiza totusi la max,focus,dolce se intampla si pe la ei dar mai rar chiar foarte rar dar noi romani gresim cand face alegerea ca deh mai ieftin mai nu stiu cum,un cacat pe bat,concluzie out digi
eu acum renunt la telefonie,cablu si ma trezesc ca imi spune aia la caserie ca trebuie sa i aduc telefonu ce mi la dat inapoi(cacatu ala de telefon alb,scrie digi pe el parca)ca altfel platesc 2 mil lei,sa fac soc nu alta8nici mult nu a lipsit)
nesimtiti ordinari