Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Chestionarele de la politie.

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Chestionarele de la politie.

Cum marea majoritate stiu, examenele teoretice pentru obtinerea permisului de conducere ,in Romania se sustin de ceva vreme online la sediul politiei municipiilor.
    De azi incepand aceste chestionare se pot rezolva si in afara examenului "asa de incercare" la adresa: http://www.drpciv.ro/info-portal/cha...age.do?lang=ro
    Necesita IE si inregistrare.(lucruri simple)

PS: se pare ca deja, e jos serverul lor......sunt curios cat tine.
    Last edited by zmeura; 31-07-09 at 22:21. Reason: Link corect.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Chestionarele de la politie.

nici nu i-au dat drumul si deja are probleme

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Incepand cu data de 31.07.2009, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Inmatriculare a Vehiculelor pune la dispoziţia publicului intrebările care se regăsesc in chestionarele oficiale pentru obţinerea permisului de conducere, prin intermediul site-ului instituţiei, www.drpciv.ro, secţiunea Servicii on-line.
    Incărcarea chestionarelor on line se poate realiza doar după autentificarea vizitatorului pe pagina principală a site-ului, iar in prezent sunt disponibile chestionare pentru categoriile A şi B, in limba romană, urmand ca in perioada imediat următoare să fie introduse intrebări pentru toate categoriile şi in limbile engleză, maghiară, franceză şi germană.
    Prin acest serviciu on-line se poate simula un examen real pentru obţinerea permisului de conducere, prin generarea automată a unui chestionar alcătuit din fondul general de intrebări.
    Pentru a putea testa TREBUIE SA VA INREGISTRATI.Apoi aveti acces la Servicii oline->Testare examen online.
    @yky voi edita postul tau,link-ul e gresit.
    :

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nicio problema.....
    acum ca merge serverul lor bine....(he he ...e ora 01.35**) se face si redirectionarea asa cum am pus-o eu...dar de unde sa stiu ca daca se aglomereaza nu mai face si sarcina asta .....am intrat printre primii acolo.la 12.45**azi si mergea struna.
    Dar orice e bine daca face sa functioneze ceva pentru userii nostrii.
    Inca o data