TVR ul va transmite doar meciurile din grupe in HD si nu este foarte sigur (ma refer la meciurile de pe teren propiu ale Urzicenului).... in privinta HD.eului mioritic ceva concret nu cred ca o sa avem curand.
TVR ul va transmite doar meciurile din grupe in HD si nu este foarte sigur (ma refer la meciurile de pe teren propiu ale Urzicenului).... in privinta HD.eului mioritic ceva concret nu cred ca o sa avem curand.
Deci am dreptate, Nu vine!!!![]()
When war is in your blood . . .
Pai sper sa foloseasca cu spor CAR-ul HD pentru care faceau licitatie http://www.tvr.ro/articol_print.php?id=62677 .In rest e bine pentru ca nu vom avea reclame stresante gen ProTv sau benzi cu SMS-uri gen GSP.Despre comentatori nu zic nimic,daca ai ochi te uiti,nu trebuie sa-ti povesteasca cineva cum da un fotbalist cu piciorul in besica.Discutiile despre comentatori mi se par doar asa de fite (inafara de Miki Serbanescu care chiar e dezastru).
Dar am deviat,sa asteptam ofertele toamnei si sa speram ca vor veni din partea celor care ne vor da posibilitatea sa punem cardul in share.Din partea altora:cahh!
:
11278 V27500-3/4318-400
tp 4Cyfra +
DVB-S2 - 8PSK
MPEG-4/HD
Conax
Cryptoworks
Mediaguard 2
Nagravision 3
Viaccess 3.0
Videoguard27500-3/4318-400
va salut numai bine
si eu m-am saturat sa ma dea afara pentru ca n-am hd
acum platesc 10 euro la focussat, sa puna naiba hd si sa le dau 20... si gata
la bulgari tot pachetul cu hbo, cu cinemax si hd costa 34.80 leva = 18 euro
ce pusca mea de vanator mai asteapta? sa le bage hd ca multi ar plati
pretul din cate vad la bulgari (diferenta) e de 5 euro pentru pachetul hd, da ei sunt bulangii, pachetul hd poti sa-l iei numai daca le ai pe toate restul, e ultimul care "se poate adauga"
Nu cred ca o sa avem in curand HD, poate cine stie prin ce minune sa vina cei de la UPC FocusSat cu cateva canale HD, dar cine stie!
Eu cred ca o sa avem canale HD in aceasta vara de la Dolce.