Vrei tristul adevar? Romanii nu sunt pregatiti financiar pentru pachete HD. daca vor aparea ele nu vor fi la 30 lei/luna.![]()
Vrei tristul adevar? Romanii nu sunt pregatiti financiar pentru pachete HD. daca vor aparea ele nu vor fi la 30 lei/luna.![]()
dm800hd, T90 39E-28E-23E-19E-16E-13E-9E-5E-1W , 37LH4000, Logitech Z-5500 Digital
Regula 12.
pai sa ne uitam pe la cei din vest sa vedem ce abonamente au ca doar nu societate nonprofit
Last edited by zmeura; 31-07-09 at 16:13.
IPBOX 91HD antena 1.8 petale MST LNB INVERTO 0.3DB FLANSA.Digitv dublu antena 0.9 LNB INVERTO 0.0DB TWIN
Vad ca cei pasionati sunt pregatiti,problema e ca ei nu se vor abona decat la cei de la care pot folosi cardul in receptorul lor.Tot ei pot genera o tendinta in randul celor care vor HD,asa cum au facut-o intotdeauna cand a fost vorba de DTH,dar vor fi si primii abonati pe care DTH-urile pot miza.
Sunt si tari mai sarace care au HD.![]()
:
De la dulcicul nu cred ca ne putem astepta la sharing deoarece cccamul cel putin nu stie Bulcrypt. Chiar, este vreun emu care sa stie acest sistem de codare?
Stai sa vedem daca va fi si NDS sau nu,ca asa dupa bombe a dat si Boom faliment de mult.![]()
:
tu ai o problema cu sistemul de codare ca nu o sa mearga in "retea"...
mai intai sa avem noi HD si pe urma iti zic, ca se gasesc "solutii" eu garantez ca o sa merga in "retea" daca nu la inceput, intr-un final o sa functioneze...dar cum spuneam sa nu ne vedem cu sacii in carutza...fapte cu hd-ul si pe urma vom vedea
eu pot pune pariu ca pana in 2010 (poate si mai tarliu) nu avem la nici un dth ceva concret...( momentan ma multumesc cu TVR si PROTV hd in terestru, romanesti.)
a, era sa uit... Cand vine HD-ul? Nu vine!!!
cheers
When war is in your blood . . .
Vine si HD-ul,doar ca e nasterea grea.Nu degeaba ocupa loc pe TP la bulgari http://www.lyngsat.com/packages/bulsatcom.html ,numai ca pana luna viitoare in septembrie nu cred ca vedem vre-o oferta concreta.Poate se trezesc si ceilalti ca TVR va transmite Liga Campionilor in HD.
:
asta cu trezitul, nu prea e de incredere, si protv-ul are hd de prin 2006 acu...om trai si om vedea... eu ma gandeam ca in UCL toate meciurile sunt transmise HD, nu? deci boom-ul ce face??
When war is in your blood . . .