Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: ajutor alegere receiver

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Prea scump,gaseste in tara la 400 de euro si nu isi bate capul nici cu garantia.
    Receptor "mai bun" nu cred ca este,cu toate ca sunt altele la acelasi pret cu mai multe posibilitati,dar poti fi doar client cccam (din ce stiu).
    :

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

multumesc pt raspuns,o sa il iau din tara.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default optibox extra cx pvr

sint novice in receptia tv-satelit si as vrea citeva lamuriri.am un optibox cx-pvr, cu care receptionez digi tv , bineinteles patch, as vrea sa stiu ce posibilitati mai are conserva dupa ce vor trece la n3 , daca mai pot face ceva cu el sau trebuie sa cumpar altceva , sau sa-mi fac abonament.apropo, pot cumpara o cartela de la digi si s-o folosesc cu receptorul meu ? va multumesc anticipat si sa fiti convinsi ca voi reveni cu intrebari

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

1 .Dupa ce vor trece la nagra3 receptorul tau o sa fie un simplu receptor....
    2 .Abonament trebuie sa iti faci , daca vrei sa mai vezi un provaider romanesc.
    3 .Nu poti cumpara o cartela gigi ca sa o folosesti in receptorul tau, cartela este imperecheata cu receptorul de la gigi.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Alegere decodor

Am 2 televizoare si vreau sa-mi pun digi. Cum e mai bine , cu 2 decodoare sau un decodor dublu ? La ambele trebuie sa platesc 2 abonamente?
    Antena trebuie sa fie cu lnb dublu ? Imi puteti recomanda niste hardware? Am inteles ca receiverele digi sunt destul de proaste .

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

lnb dual iar varianta de receptoare o alegi tudar parca receptoare duble nu mai sant,nu stiu exact nu vreau sa vorbesc prostii
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member marcghi's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default re

daca trebuie platite doua abonamente, atunci clar cea mai buna solutie este cu doua receptoare separate, daca ai doua televizoare mai mult ca sigur nu le ai unul langa altul, in aceiasi camera , mi se pare o tampenie sa ai televizorul intr-o camera si receptorul in alta ca sa schimbi canalul sa te duci dintr-un loc in altul sau sa strigi la cel din camera respectiva sa iti schimbe canalul....
    daca se plateste doar un abonament, atunci ai putea accepta compromisul, dar si asa este cam aiurea.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by dre View Post
    Am 2 televizoare si vreau sa-mi pun digi. Cum e mai bine , cu 2 decodoare sau un decodor dublu ? La ambele trebuie sa platesc 2 abonamente?
    Antena trebuie sa fie cu lnb dublu ? Imi puteti recomanda niste hardware? Am inteles ca receiverele digi sunt destul de proaste .
    Din cate stiu eu se plateste taxa de activare pt ambele smartcarduri, se face un singur abonament pt doua receptoare dar pt al doilea receptor se plateste 6 lei chirie.

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by marcghi View Post
    mi se pare o tampenie sa ai televizorul intr-o camera si receptorul in alta ca sa schimbi canalul sa te duci dintr-un loc in altul sau sa strigi la cel din camera respectiva sa iti schimbe canalul
    pai ce zici tu e valabil daca se conecteaza al doilea tv prin scartca daca ai un singur receptor va trebui conectat la al doilea receptor prin loop si ai mari dezavantaje,zic eu,referitor la frecvente,asta fiind valabil la un singur abonament

acum nu mai stiu ce promotii sant la digi si ce se mai ofera ca nu ma intereseaza insa de aia ti am scris ca alegi tu varianta de abonament cum e mai bine ptr tine

iar daca ai receptor dublu,din nou nu fugi dintr o camera in alta
    amandoua variante sant ok atat receptor dublu cat si doua receptoare insa cum ti am zis vezi si tu ce e mai bine

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu cine ti-a spus ca alergi dintr-o camera in alta sa schimbi canalele, asta e o gluma proasta, inainte treci pe la digi sa vezi ce ofera in acest moment si poate dupa ce te informezi ne spui si noua care este varianta pe care ai ales-o si din ce considerente ai ales varianta respectiva, ce avantaje-dezavantaje are fata de alte variante.

Bafta !

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe mine ma interesa sa iau alte receptoare , nu conservele lor . Niste rude au avut un hyunday si dupa 1 an a crapat . Nu mai zic de timpul de schimbare al programelor de 2-3 sec.

Mentioned
    0 Post(s)

de fapt cred ca tu nu sti ce vrei

dar de fapt cred ca stiu ce vrei

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

recomandarea mea ar fi, daca faci contract cu un operator DTH, sa platesti chirie, nu sa achizitionezi decodorul. unei cunostinte i s-a ars decodorul pe care l-a platit acum 2 ani si ceva, acum trebuie sa cumpere altul!
    mie mi se pare o tampenie faza asta. cand mi s-a stricat unul din decodoarele diabetice, instalatorul nu a vrut sa-l schimbe, decat dupa ce s-a asigurat ca e vorba de primul (cel luat in custodie).
    decodoarele cumparate, deci, dupa 12 luni daca se strica, sunt bune de

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

De obicei li se usuca condensatorii din sursa , n-ar fi mare bai dar exista posibilitatea sa se arda si altele. Tocmai de asta voiam ceva mai bun calitativ.

ps:Nu ma intereseaza sharing si alte procedee ,pentru ca nu vreau batai de cap.Nu e pentru mine.

Mentioned
    0 Post(s)

daca nu te intereseaza share cum crezi tu ca ai putea vedea digi altcumva decat cu abonamentul aferent si binenteles cu receptoarele lor?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast