Salut si respect toti cunoscatorii de meserie intr-ale satelitilor!
Eu nu pre ma pricep in domeniu,am habar doar de televizia prin cablu,unde am facut ceva montaje .
Rugamintea mea este ,daca puteti,sa-mi dati niste solutii la cateva probleme:
Sintem 3 familii care lucram la o casa si vrem sa o dotam cu receptie satelit.Vom avea 7 camere in care vor fi TV-uri.Din fiecare camera am tras cite un cablu coaxial,pina in pod ,pe peretele sudic,unde vrem sa montam suportii de antena.
INTREBAREA 1.Este posibil sa facem un abonament la o platforma DTH si sa dam semnal la toate TV-urile? Daca da, ce piese trebuiesa cuprinda instalatia de distributie a semnalului?Reciverul principal,cu cartela,trebuie sa stea in pod?
Intrebarea 2. Pot sa imi instalez o antena separata,cu motor,pe care sa o comand din reciverul meualtul decat DTH-ul,dar sa am si semnal de la cealalta antena DTH?Daca da ,de ce am nevoie?
Va multumesc daca ma puteti ajuta.

Reply With Quote

si cand comuti de pe unul pe altul il stingi din telecomanda pe unul dintre ele si vezi de la altul. Asta daca nu poti folosi cardul lor in alt receptor ....la varianta BOOM ca DTH si chiar si la Digi e peste mana pentru ca altfel poti pune un receptor care sa stie si USALS care sa mute H-H si sa recunoasca un card de DOLCE, AKTA , FOCUS ====> Echosmart 791 cel mai ieftin si destept rec sau 792 daca vrei si sharing pe net sau si mai performant o clona de Dm 500 pe linux care e doar cu 50-60 lei mai scump ca un echosmart( cam 4 milioane vechi =Optibox 500, Soleron)