am vazut si eu, da cica: in curand!
dupa mine, preturile par sa fie bune, nu?
Dislikes: 0
Card PrePay OLCSO TV - Programe maghiare HD
http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=550
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
am vazut si eu, da cica: in curand!
dupa mine, preturile par sa fie bune, nu?
When war is in your blood . . .
Este vorba de HelloHD: www.hellohd.tv iar pretul pentru toate pachetele incluse ajunge cam la 143700 HUF adica vreo 500 Euro pe un an, vezi aici: http://www.dsshungary.hu/foto/termek...hd_prepaid.pdf
Am vorbit cu o firma din Szeged, cine nu are rabdare poate cumpara initial cartela cu pachetul de baza cu 15000 HUF iar pt pachetele suplimentare dorite se plateste pe loc si ei le activeaza. Cine e interesat ii dau adresa, dar sunt sigur ca orice dealer din Ungaria ar face asta cu cea mai mare placere.
de vinerea trecuta am facut comanda si nici acuma nu am primit nimic.
Sunt plin de motive, n-au putut, au fost probleme, etc. Trebuiau s-o trimita ieri si sa ajunga azi. Azi, sunati, au spus desigur ca au fost ceva probleme si ca o trimit azi si ajunge maine.
Maine e o saptamana, sunt curios...
REGULA 12
Pina la urma a ta venit? Acum e ok?
Am comandat si eu ieri cu Fan curierul si azi mi-a si venit. Am fost usor surprins ca nu era branduita cartela, era alba, m-am gandit imediat ca e contrafacuta.
Bineinteles ca nu era activata. Am sunat la cei de la Elstar sa mi-o activeze, si cica ii contacteaza pe baieti prin skype si intr-o ora maxim cartela este activa, acum astept.
Cica 2 saptamani sunt active toate pachetele. Apoi tre sa suni sa-ti activeze doar pe al platit. Eu am luat doar Baza+Hello2, pe 12 luni la 1140 ron asta inseamna ca dintre alea HD nu am HBO, MTV si Discovery. Ca oricum Luxe si F sunt FTA.
Last edited by Snow; 03-11-09 at 17:50. Reason: r12
REGULA 12:Nu se admite [quote] (citat) pentru posturi consecutive!
sia cuma vor sa imi trimita un cam conax, ca cica de la ala nu merge...
Last edited by yky; 04-11-09 at 00:40. Reason: Citeste regulamentul!!!...sau o faci intentionat?