Poate sa imi confirme si mie daca va merge aceste 3 canale din pachetul Premiere?AXN,SCI FI si MGM.Deoarece la mine in ProgDVB nu le deschide si nu reusesc nici sa ai fac modificare manuala la setarea de Provider ID, Key index si key.
Poate sa imi confirme si mie daca va merge aceste 3 canale din pachetul Premiere?AXN,SCI FI si MGM.Deoarece la mine in ProgDVB nu le deschide si nu reusesc nici sa ai fac modificare manuala la setarea de Provider ID, Key index si key.
PREMIERE muta BEAM - Acoperire Italia 100%
11720 H (Premiere) left 1F, moved to new satellite Astra 19 @ 19.2° East .
11798 H (Premiere) left 1F, moved to new satellite Astra 19 @ 19.2° East
12032 H (Premiere) left 1F, moved to new satellite Astra 19 @ 19.2° East
De astazi premiere se poate receptiona pe toata peninsula Italiana
Azi am observat ca pe timpul zilei tp 11.758 pe care e Premiere nu are semnal deloc. Isi revine insa spre seara. Antena este bine reglata insa acest tp imi face probleme.
Nu mai intra pt ca au schimbat satelitul sau mutat de pe Astra 1f pe 1h care se recp mai slab pe partea de SE a Romaniei. Eu recp bine numai tp11758H si la limita 11720 si11798. Antena este de 1.2 fe Astra in focar secundar.
Pana acum catea zile inainte sa se mute Premeire mergea foarte bine sa fie receptionat in Bucurestu o antena de 85cm. Acum nu mai prind nimic. Poate sa confirme cineva ca mai prinde Premiere in Bucuresti?
De vreo doua zile se pare ca Premiere si-a revenit partial... o crestere de semnal, de la 10-15% la 60-65%mai sunt doua trei canale pe care tot nu am semnal
Ce pacat ca Premiere HD tot nu vrea sa intre...
Respect
Din nefericire nu sa modificat nimic tot acelasi semnal slab pentru cei din partea de SE a tari!