Eu zic sa te bazezi pe garantie, in cazul in care placa mai are garantie o sa ti-o trimita la producator (distribuitor pe Romania) si o sa ti-o rezolve. Ori ti-o repara ori ti-o schimba, ideea e ca va trebui sa astepti ceva vreme.
Succes
Folosesc (foloseam) SS2 2.6D. Pina mai ieri nu vedeam posturile mai sus de 11700 V. Acum nu mai vad nimic de pe polaritatea verticala. Stiu ca in final ajung sa imi cumpar o alta placa, dar totusi poate aveti idee! Eventual un service in RO!
Eu zic sa te bazezi pe garantie, in cazul in care placa mai are garantie o sa ti-o trimita la producator (distribuitor pe Romania) si o sa ti-o rezolve. Ori ti-o repara ori ti-o schimba, ideea e ca va trebui sa astepti ceva vreme.
Succes
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Din pacate a expirat garantia!
Atunci ce mai stai pe ganduriOriginally Posted by moraluke
Numai ca nush sa iti spun unde sa o duci la service... stie careva?
Mai copile! Nu e de vina placa, ci LNB-ul. Schimba-l!
@moraluke
La fel am patit al meu, tot Ss2 2.6d!Mai intai incearca sa schimbi Lnb-ul si daca tot nu merge atunci trebuie sa duci la reparat.Daca stai in Bucuresti, iti dau adresa de unde sa repari:
Magazin Electronice (fost Politehnica), Calea Grivitei nr.34 langa Piata Matache.Mi-a dat un prieten aceasta adresa si zice ca repare de toate!
Sanatate tuturor!![]()
Hai sa te lamuresc. Folosesc un LNB cu 2 iesiri, o iesire merge la un vecin. Am incercat placa la el si tot nu merge, pe cind placa lui e OK. Nu deschideam topicul daca nu incercam mai multe variante! Sint din Timisoara, iar un nr de telefon de la orice service e bine venit! MultumescOriginally Posted by skycleaner
Atunci nu te mai chinui degeaba. Ia-ti alta placa fiindca nu stiu sa o poata cineva repara. Si banii pe care ii dai mai pui ceva si ei una noua, buna, nereparata... Aici e ca si cum ai incerca sa repari o placa video bulita sau o placa de baza. Daca gresesc sa fiu judecat!
Tocmai de aceea i-am recomandat sa o duca in garantie... dar se pare ca nu mai are...Originally Posted by skycleaner
Pentru cei interesati! Am gasit bobina in cauza, iar luni incerc sa o repar. Va tin la curent.
http://joshyfun.peque.org/special/Co...t_Skystar2.pdf
Deocamdata am reusit sa vad posturile de pe verical, dar tot pina la 11700. Astept un raspuns de la support Technisat.