-
Standard RSP member
Ajutor instalare UBUNTU
SAL ,am o mare rugaminte ,incerc sa instalez ubuntu dar nu reusesc,se instaleaza pina la un anumit punct si se blocheaza pc.Se buteaza ,imi cere sa aleg limba ,dupa care aleg optiunea instalare fara a afecta windows,dupa care imi apar sus 4 bare verzi ,apare la un momendat un semnal sonor si se blocheaza pc.Multumesc anticipat
-
Re: Ajutor instalare UBUNTU
Salut.
Am instalat si eu chiar aseara Ubuntu pe laptopul pe care deja aveam Windows XP. M-am luat dupa un tutorial de pe youtube in care imi explica sa downloadez un programel numit "wubi", dau dublu-click pe el si imi instaleaza singur Ubuntu sub forma de dual-boot.
A fost foarte usor si mi-a mers din prima. Poate ar trebui sa incerci metoda asta.
Succes.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
ee o fi poate discu busit sau nu a facut download u cum trebuie,descarca l de la ei si vezi ca la inceput ai optiune de testare daca imi aduc aminte bine(pe cd)
incearca asa prima data
-
Standard RSP member
Am reusit sa il instalez cu WUBI dar mai este o problema ,dupa ce il aleg sistem de operare intra in el dar imaginea pe desktop este tot neagra.Trebuie sa setez alta rezolutie la placa video?
-
La mine a mers automat, la tine nu apare nimic pe display, nici bara de comenzi, nimic ?
-
Standard RSP member
Este negru ecranul si apare sus patru bare subtiri verzi ,dar chestia este ca sageata de la mouse o pot misca