am comandat Infinity-USB . cu asta sper sa mearga...
Dislikes: 0
nu stiu ce sa mai zic... am pus pini 2 si 3 in scurt si cu un program gen terminal am trimis un pachet de date . se intoarce ok de la adaptor . problema lor e alta cred... la reset are o viteza de comunicare apoi o schimba . probabil aici se zapacesc adaptoarele mele.inca mai incerc ...
am comandat Infinity-USB . cu asta sper sa mearga...
nu are treaba cu cardul nds , face la fel si cu un card de inxtv .
si nici newcs nu e de vina . daca pun cardul direct pe com1 merge perfect . daca il pun pe com4 (prin adaptorul usb/serial) merge cu unul din adaptoare dar daca inchid newcs si il deschid iar nu mai vrea . trebuie sa scot adaptorul usb si sa-l pun iar .si chiar si asa imi da mesajul Starting newcamd server.... dar nu functioneaza normal. si daca merge asa pe pc pe kathy nici o speranta...
scuzati-ma de offtopic, insa pe dm 500 cand am pus interfata pheonix, n-am reusit sa fac sa mearga cardul de inxtv nici direct nici prin prin newcs. in dm mergea fara problema, pe interfata nu-l vedea indifent de frecvente. nu stiu care-i explicatia dar se pare ca e asemanator cu problema voastra
Salut pe toata lumea...Sunt posesorul unui Kathi si am rugamintea la cei mai batrani in meserie sa ma ajute si pe mine :
Am o antena mobila cu actuator din 70 Est la 30 West...Am instalat pana acum fw1.04 si AAF1.4 ...Ce trebuie sa fac in continuare stiti voi pt. sharing , diseqc, ce este mai bine de instalat , etc
Multumesc tuturor celor care au amabilitatea sa fie calmi cu incepatorii...
@bobbob
Iti recomand si eu chat-ul , acolo te poate ajuta lumea "live" si mult mai usor decit pe PM.
Salut ,
Tin sa multumesc D-lui Wambertos ,D-lui f11,D-lui ionutz6, care m-au sprijinit in configurarea lui kati !
Am instalat AAF.1.04-image si vad jiji precum si altele...Am cateva intrebari, daca binevoieste cineva sa raspunda:
1 Am downloud-at evocamd,camd3,mgcamd si le-am dat start la toate, dar memoria de 4 MB este aproape full, trebuiesc toate trei sa fie startate ,pt ca am obs. ca nu decripteaza decat Nagra si Irdeto . Este O.K. cum am procedat?
2.De unde iau si eu o lista cu satelitii si transpondere din 42est la 30 west ,pt. ca am montura mobila ?Sau cu pot incarca manual satelitii? Nu cunosc datele ce trebuiesc bagate in Manager..
3.Cum confiburez sharingul in router ?Am un d-link Dir 655...Acreat un cont la DynDNS , dar nu m-a intrebat IP, doar username , email si parola Este bine ?
hellp prieteni !
Ai avut noroc cu d-link pt ca dyndns.com a cam blocat unele modele d-link in trecut.
Al tau e chiar testat si certificat de ei:
http://www.dyndns.com/support/client...re/dir655.html
Deci trebuie doar sa gasesti meniurile unde introduci adresa dyndns si unde deschizi port-ile.
Later edit:
Cauta in meniu ceva asemanator:
Server adress:www.dyndns.org
Hostname:domain-ul tau.homeip.net
username:username-ul tau
password: password-ul tau
Last edited by wambertos; 07-04-08 at 16:20.
pe imaginea de la polonezi merge . am testat cu newcs pe kathy si card inxtv si clienti dm 500 cu mgcamd si ss2 cu wincsc . a mers din prima cu adaptorul usb/serial + phoenix care pe pc nici nu-mi recunoaste cardul.mai ma joc cu el sambata si duminica.