Results 1 to 9 of 9

Thread: Cartela Focus in Sharing !!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Cartela Focus in Sharing !!!

Multumim RESOFTY, pentru lamuriri

dMd
    Guest

Default Re: Cartela Focus in Sharing !!!

CCcam are un cardserver intern si recunoaste cartela automat. Frecventa default setata de CCcam este in peste 90% din cazuri corecta pt o functionare optima a oricarui card. Pentru a spori totusi performantele, majoritatea maresc frecventa de functionare ceea ce nu este rau daca se face cu precautie si intre anumite limitele. Normal ar fi sa tatonam aceste frecvente pe care le folosim observand si cat de tare se incalzeste cardul. Am vazut undeva recomandat pt NDS D0lce 800 Mhz ceea ce nu cred ca este tocmai ok, acest card merge pana aproape de 600 insa ... tot perfect merge si cu 375 chiar si cu 300. In majoritatea fisierelor de configurare am vazut multe setari pe care CCcam le are default consider ca acestea nu isi au rostul sa mai fie trecute. Spre ex multi trec
    SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
    in fisierul de configurare, dar aceasta setare este vazuta ca default, daca vrem sa citeasca key din alt fisier atunci inteleg, dar asa..oricum le citeste din SoftCam.key, daca nu vrem sa modificam portul 12000 folosit in share, nu are rost sa mai trecem
    SERVER LISTEN PORT : 12000
    Un card D0lce de ex poate fi citit in DM cu o singura linie pusa in cfg
    BOXKEY: /dev/sci0 00 11 22 33
    in rest daca nu vrem sa vedem alte info sau sa facem alte schimbari nu are rost sa punem ceea ce camul deja le are setate ca default. Am mai vazut pusa urmatoare setare: AU = YES, aceasta setare este nu este recunoscuta de CCcam, iar cardul face AU doar cand avem pus DISABLE EMM: NO, dar si asta este o setare default...
    Cardul Focus merge doar cu o singura linie in cfg PIN: /dev/sci0 1234 dar si asta acolo unde este cazul si cel in cauza este abonat la canalul xxx. Consider ca fiecare este bine sa citeasca CCcam.cfg original si apoi sa testeze ceea ce pune in setari, iar daca ceva nu este necesar, ar fi bine sa nu le incarcam inutil. Daca frecventa setata default nu ne multumeste cu timpii de raspuns este normal sa o modificam in limita suportata (@resofty a precizat limitele) si cel mai important este sa particularizam fisierul cu prioritati care consider ca are o importanta destul de mare atunci cand decodam din share, insa de multe ori este neglijat.
    Cu speranta ca nu am plictisit chiar daca am spus ceea ce a mai fost spus si de multi era cunoscut, doresc numai bine tuturor !