va salut pe toti ! am nevoie de ajutorul vostru ,am internet prin wifi dar de viteza mica ( de la vecini) cine imi poate spune cum sa am internet prin satelit am skystar2 . daca se poate in p****t e ferfect ! multumesc
ceea ce vrei tu e imposibil pentru puterea ta de cumparare(sau mai stii?)... aici se vorbeste mai mult de download offline.
Trecut la Sfinti
Ce i-ar trebui "proiectului" asta sa mearga ? De cateva ori am "pescuit" si eu de pe sirius si erau , materiale foarte interesante, totusi cred ca ar mai fi persoane interesate sa puna umarul sa facem chestia asta sa mearga. Gaditi-va ca l-am putea folosi pt chestii nou aparute, s-ar putea distribui foarte usor. As propune sa faceti o "recrutare" prin forum , cred ca vor fi mai multi interesati sa puna umarul.eu ma ofer voluntar. ... bineinteles daca se poate !!!
Last edited by star; 04-06-08 at 02:32.
Stiu destul de putine lucruri despre treaba asta si asta datorita unui amic de-al meu bun si un "coleg" de forum bobo74 , caruia tre sa-i dau 1000 de beri, dar sustin ideea ca e pacat sa lasati sa "moara" chestia asta .
Am ss2 rev 2.3,am instalat sattorrent, l-am inregistrat cu succes, am verde ledul la user rights, vad niste fisiere care cad pe sat dar la sat data nu imi apare in continuu flux de date in sensul ca se mai opreste.Am instalat Blakan client am configurat insa nu imi vede nici un fisier, si de aici am pierdut firul.Puteti sa ma ajutati cu un how to scurt.
Mersi!
De curand am renuntat la placa Skystar 2 rev 2.6 si am inlocuit-o cu o placa SkyStar HD2.
Am o intrebare pentru cei care folosesc acest model si se pricep:
exista vre-un soft sau program gen skynet sau mana cu care sa folosesc noua placa la "pescuit"...asa cum faceam pe vremuri?
Multumesc @laleauaneagra13...!
Salut, am citit si eu pe aici, dar nu am inteles un lucru: se pot downloada doar ANUMITE chestii? Sau pot downloada orice de oriunde de pe internet?
Presupun ca este One Way... se poate folosi impreuna cu o linie telefonica obisnuita (dialup) pt upload iar downloadul sa mearga pe sat?
Se poate intra pe orice site, folosi torrent/dc++ etc? Adica e internet one-way moca sau ai acces doar la niste resurse ale satelitului si gata?
E one-way(cu dial-up) cu un abonament de internet prin satelit sau two-way cum doresti tu.
Gratis prinzi doar fisiere care le iau altii prin intermediul satelitului(cu software specializat).