Results 1 to 15 of 444

Thread: Banda C - Noutati, Discutii, Sfaturi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Modelul este SRTC980 de 17K.

Standard RSP member rzbvro's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ma bucur ca iti este de folos... si frumos lucrat cu atentie la detalii

Ai incercat sa pui elementele pe un plastic chiar mai subtire, de ambalaj, deci nu din textolit ?
    O sa ai o surpriza deoarece isi face si mai bine treaba... cand am facut prima placa am incercat-o pe textolit, cartele de telefon, polistiren, si plastic subtire de ambalaj care a iesit invingator ca si suport pentru elemente!

De notat ca am imbunatatit aceea placuta prin elemente mai dese, cu distanta mai mica mica intre ele si alta configuratie la elementele centrale... vezi foto
    Rezultatul ?
    Depolarizare/amplificare mai buna in aproape toata gama de frecvente!

50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Mentioned
    1 Post(s)

Placuta am facut-o prin metoda PCB care ies masurile exacte intre elemente ,grosime , lungime. Dupa care am dat cu cositor.

Am sa fac si placuta ta. Eu am facut distanta intre elemente de 5,5mm.Cat ai distanta intre elemente 3mm?

Mersi de foto.

Mentioned
    0 Post(s)

Eu am pus folie de Al cu adeziv atat la prima placuta cat si la a doua... mai migalos dar iese
    Cam 3mm distanta la placuta imbunatatita dar nu este o regula... te poti juca cu distantele iar apoi vezi comportamentul in banda
    In principiu, ai latimea si lungimea de la prima placuta... pe lateral, primul si ultimul element au cotele de la prima placuta (la fel si primele 3 centrale dar un pic rotunjite)

La prima placuta ai respectat cotele din desenul meu (nu mai stiu in ce an l-am pus) sau ai mai modificat ?
    50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
    50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree

Mentioned
    1 Post(s)

Si din desenul tau si am gasit si pe net unul

Numai ca eu am pus 7 elemente.

Mentioned
    0 Post(s)

De asta nu stiam... probabil ca au mai incercat si alte variante

Ca idee, din zecile de teste ce le-am facut, se obtin rezultate mai bune daca sunt mai dese si mai late elementele din laterale insa nu mai acopera toata banda cu aceleasi rezultate bune dar pe unele frecvente se obtine un maxim incredibil (cu prima placuta intra la limita si rupe imaginea iar cu a doua este semnal cu mult peste limita deci fara probleme)

Testele le-am facut pe NSS 40.5'W iar cel putin pentru acest satelit a doua placuta facuta de mine este mai buna!

Mentioned
    1 Post(s)

Aha acuma inteleg adica placuta nu mai devine "universala" in toata banda doar pe o banda restransa dar cu calitate mai buna.