-
Re: Problema LNB twin
Daca tot asa se comporta si cu cablu skimbat atunci trebuie sa skimbi lnb-ul.
Nu este bine 11,6 pe H si V ceva nu este in regula trebuie V-14 si H-18
Probabil trebuie umblat la setari la DM ceva nu este setat corect poate te ajuta cei care au DM.
Last edited by cipryDXfeed; 15-07-09 at 00:29.
-
Standard RSP member
@cipry21....eu ma ghidez dupa mufa ptr cablu spre dreapta din fata antenei @cation .... verifica lnb si cu alt receptor fara dream
-
Golden Member
Nu am reusit sa citesc tot fiindca sunt in graba dar pune in pozitia in care iti mere pe cel de digi, scoti mufa si pui dm-ul la lnb in locul aparatului de la digi, daca tot ai probleme e clar ca e de la dm.
-
Member
Beginner
am facut toate mutarile posibile, inclusiv schimbat LNB. cred ca problema e de la DM ca nu scote tensunea necesara. o sa-l duc la un doctor.
-
Member
Beginner
Cu LNB rotit spre stanga (in sens contrar fata de normal) si cu Digi pus in loop la DM functioneaza perfect amandoua
-
Da ciudat , dar DM merge fara digi pus in loop.
Ai verificat DM-ul ai fost cu el la un doctor?
-
Member
Visitor
Salutare! Am si eu o problema asemanatoare,adica nu imi mai merg programele de pe V ci numai cele de pe H desi imi arata semnal ok pe V. Am un Opticum Multiroom cu un LNB Inverto monobloc twin.Totul a fost ok pana azi ce am sesizat ca nu mai merge nimic pe V (digi). Am masurat tensiunea pe cablu la LNB si imi da in jur de 18,5v si pe H si pe V, iar orice modificari de voltaj am facut la receiver tot 18,5v imi iese! Ce credeti ca ar putea sa fie?