-
Member
Visitor
Re: Cartela Dolce In Dm500
@gic Ciao! Şi eu am avut ceva dificultăţi pină să reuşesc să fac să meargă Dolce in dream500.
In primul rind iţi spun că eu am reuşit cu cam-ul gbox/newcs pe o imagine gemini.
acum trebuie să transformi seria receiver-ului in hexadecimal.Pt. asta poţi folosi calculatorul windows-ului, trecindul pe stiinţific, astfel: cu calculatorul pe zecimal (adică cerculeţul bifat) scri cea ce scrie pe cartelă fără ultuma cifră(0182XXXXXXX)boxkey-ul , după care bifezi cerculţul de la hexadecimal şi astfel vei avea boxkey-ul pe car il vei introduce in file-ul newcs din cartela var\tuxbox\config, după care salvezi.
Acum despre acel "755" din documentul "HowTo Boom&Dolce on Dreambox" care mie ,fiind mai năting in ale informaticii şi nu numai mi-a luat ceva timp să mă dezmeticesc. Practic trebuie să faci click dreapta pe file-ul respectiv cind eşti legat cu un program ftp la dream şi unde e scris "numec value" scrie 755 după care ii dai ok. Această metodă am adoptat-o eu ceea ce nu inseamnă că n-ar mai fii şi altele.
Acum reboot şi vizionare plăcută!
CIAO!