Da imaginile mai noi de ce nu merg,spre ex gemini 4.3 ?
Dislikes: 0
Da imaginile mai noi de ce nu merg,spre ex gemini 4.3 ?
Last edited by Snow; 13-07-09 at 13:34. Reason: r12
@gelu_dh... ba merg si alea... o singura data!
'' exista optiunea dreamup cu serial??? ''
salut, din cate stiu eu mufa seriala la dm 800 , este nefunctionala .
bafta .
Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!
Al meu e original am primit confirmarea de la dreammultimedia,eu am instalat gemini 4.30 de cand a aparut,dar am facut comanda de inca un dream pentru un prieten de la o firma si ma costa 2099 ron si intreb pt a fi sigur caci s-ar putea cine stie...ce sa primesc...Deci TESTUL e GEMINI 4.30 ?Prima data ma uit cu lanterna daca are radiator pe procesor e sigur clona
Regula 12.
si eu personal , tot gemeni 4.3 am de a 2 zi cand a aparut.
am o sg problemea la 4.3, nu mai imi apar sub urile dvb. ai idee ce si cum?
am incercat vreo 4 skin-uri, toate hd..
pe mess, m a intrebat un prieten, pt alt prieten... a zis ca adat 350$ pe dm800 si stia ca e clona.. dar nu stia ca nu mergem gemeni 4.3..
deci vreo solutie??
Last edited by zmeura; 13-07-09 at 18:14. Reason: :)
pai da ... nu se boot-este . Atunci ii pui 4.2 si astai tot . Merge cu 4.2.
Incercat de mine. No problemm
de ce rs-232 ?
Faci asa (daca il ai conectat la rooter) :
1)tii butonul continuu On/Off apasat si il bagi in priza. Il tii cateva secunde pana cand iti apare pe display IP-ul dreamului ;
2) tastezi in Internet Explorer IP-ul (citit de pe display) ....sa zicem 192.168.x.x;
3) iti apare in IE o pagina ...jos ai sa vezi ceva de software .... apesi si iti alegi Enigma2 Gemeni 4.2 (din calculator) si ii dai OK ...
4) in 1 min ai imaginea instalata ( nu ca la Dream UP in 55 min);
5) deschizi un Tuborg
Ba este functionala, doar ca nu ii vad rostul atata timp cand poti pune imaginea prin LAN si de 50 de ori mai repede.
si cum ii merge prietenului tau clona de 350 $ ?
am luat un dm800
am pus pe el gemini 4.2 si nabilo 0.9
restul nu merg ( nabilo 0.10, si 0.11) ??
imi zice in pagina aia ca astepta un raspuns si dupaia zice ca nu mai comunica cu receiverul
Regula 12.
in rest , ceva probleme ?
cum ruleaza, cum cu incinsul ?
Last edited by zmeura; 15-07-09 at 10:50.
Pai in topicul despre clone raspundem cu clone?Nu e frumos.
PS:Intrebarea era "deci vreo solutie??".Raspunsul nu l-am vazut la nici unul dintre cei doi useri siamezi.
Last edited by zmeura; 15-07-09 at 11:23.
: