inseamna ca Boom sport Two si www.boomsport.ro costa 0.9 euro pt ca pana acum pachetul sport cu 2 canale EXTREME SPORTS+SPORT KLUB costa 1,6 euro
deci e un super pret
BOOM SPORT TWO+EXTREME SPORTS+SPORT KLUB+[url]www.boomsport.ro
=2.5E
no comment !
inseamna ca Boom sport Two si www.boomsport.ro costa 0.9 euro pt ca pana acum pachetul sport cu 2 canale EXTREME SPORTS+SPORT KLUB costa 1,6 euro
deci e un super pret
Last edited by horatyu; 13-07-09 at 00:11.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Iti dai seama cat de mult costa sa vezi meciurile din CL... 0.9E/luna (fara TVA) aprox. 3 bilete de autobuz
Unii au impresia ca totul trebuie sa fie moka... mare e gradina
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Eu stiu cum e in alte tari... majoritatea nu stiu sau nu vor sa inteleaga ca totul are un pret
Chiar as vrea sa vina SKY in Romania si sa le ceara 2-3 euro - nu pe pachet ci pe un singur meci de fotbal sa vada si ei cam cum e sa fi abonat la un mare provider occidental
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Nu va mai agitati cu fotbalul ca nu are rost.Deja cei de la boom au experienta lunga cu asa ceva,ar trebui sa stie.
:
nu am comentat acest pret super ok stiind ca in alte tari se poate vedea de la 5E/meci
mai ales ca cei ce se aboneaza acum primesc gratuit pe doi ani acest pachet!
se intelegea ca pretul e mare si de asta l-ai pus la vedere fara nici o explicatie , dar ai pus "no coment" si din asta se intelegea ca nu prea ti se pare ok si de asta am pus explicatia cu pretul
"SGU Stargate Universe"
PROMO PE SITE
Din 18 august, Boom transmite zilnic in DIRECT 2 partide din play-off-ul UEFA Champions League.
Urmeaza tragerea la sorti a grupelor UEFA Champions League, pe 27 august, in DIRECT pe Boom Sport One. Cele mai puternice cluburi din Europa se infrunta in grupele UEFA Champions League. Sunt direct calificate in aceasta faza a competitiei 22 de echipe din 13 tari:
Anglia: Manchester United, Liverpool, Chelsea
Spania: FC Barcelona, Real Madrid, FC Sevilla
Italia: Inter, AC Milan, Juventus
Germania: VfL Wolfsburg, Bayern Munchen
Franta: Girondins Bordeaux, Olympique Marseille
Portugalia: FC Porto
Olanda: AZ Alkmaar
Scotia: Glasgow Rangers
Rusia: Rubin Kazan, TSKA Moscova
Belgia: Standard Liege
Turcia: Besiktas
Ucraina: Dinamo Kiev
Romania: FC Unirea Urziceni
Revolutia UEFA Champions League de pe Boom incadreaza 146 de meciuri pe parcursul a 18 saptamani. In zilele de marti si miercuri, de la 21:45, Liga Campionilor aduce calitatea fotbalistica pe Boom.
AU INCEPUT CU DREPTUL cu cele 4 meciuri in direct din Liga Campionilor si astfel se poate alege unul din 5 meciuri 4 boom si unul la TVR
azi la boom
Champions League a inceput... 4 meciuri LIVE pe 4 canale proprii
21:45 > Juventus - Bordeaux LIVE pe BoomSport One
21:45 > Marseille - Milan LIVE pe BoomSport Two
21:45 > Chelsea - Porto LIVE pe BoomSport Three
21:45 > Besiktas - Man. United LIVE pe BoomSport Four
"SGU Stargate Universe"
Miercuri, 16 septembrie:
Inter - Barcelona, BS One
Lyon - Fiorentina, BS Two
Standard - Arsenal, BS 3